Bună dimineața!
Îmi puteți recomanda un plugin care să preia și să publice automat articolele pe rețelele sociale și care să aibă butoane de distribuire a articolelor pe rețelele sociale?
Mulțumesc!
Bună dimineața!
Îmi puteți recomanda un plugin care să preia și să publice automat articolele pe rețelele sociale și care să aibă butoane de distribuire a articolelor pe rețelele sociale?
Mulțumesc!
Nu l-am testat, dar incearca-l pe asta WordPress › NextScripts: Social Networks Auto-Poster « WordPress Plugins
Signatura lipsa
Incearca asta WordPress › Jetpack by WordPress.com « WordPress Plugins ati posteaza automat pe retele sociale + butoane de sharing. Eu il folosesc si sunt multumit.
Mulțumesc @tymbark și @alias74 pentru sugestiile voastre.
Am început să utilizez varianta oferită de @alias74. Apare o eroare la început când vrei să te conectezi cu contul de WordPress.com, dar se poate rezolva. Am dezactivat toate pluginurile, apoi a mers să mă conectez pentru a putea face setările legate de pluginul cu pricina.
Am reactivat înapoi toate pluginurile și văd că funcționează cum trebuie, nu mai apar erori.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)