hehehehe asa e. sper ca nu te superi. era ultimul articol adaugat...si acolo am observat problema. si ti-am mai modificat putin cum apare pe site..in loc de blogging apare profilul tau. il voi modifica inapoi daca te derenjeaza.
Versiune printabilă
hehehehe asa e. sper ca nu te superi. era ultimul articol adaugat...si acolo am observat problema. si ti-am mai modificat putin cum apare pe site..in loc de blogging apare profilul tau. il voi modifica inapoi daca te derenjeaza.
Simplu fapt ca ai schimbat indexul nu se numeste 'rezolvare' ci 'rezolvare temporara', daca problema e un troian, o parola ftp sau un alt fisier hackuit, maine o vei lua din nou de la capat. Daca baga un iframe de 1x1 pixeli, atunci nu o sa mai fie ceva vizual ca acum si nici n-o sa-ti dai seama cum te sapa, o sa-ti cauzeze maaari probleme.
Daca nu aflii sursa problemei sau nu iti iei masuri sporite de siguranta, te asteapta acelasi scenariu. ;)
hmm incurajator....
Daca vrei sa te mint ca doar prin schimbarea indexului ai rezolvat, e usor s-o fac.. dar n-ai nimic de castigat din asta ;)
Eu am avut probleme cu WebDav, un client gen FTP instalat pe server care are niste vulnerabilitati. Ai putea cere host-ului sa ti-l dezactiveze ca sa fii sigur, in caz ca il ai.