Zina, inainte sa trimiti un ticket la firma de hosting, poti sa te conectezi prin FTP cum au zis si ceilalti si sa stergi din folderul wp-content/plugins/ folderul sau fisierul pt pluginul respectiv. Sau daca nu vrei sa te conectezi prin FTP, intra in cpanel: blogultau.com/cPanel si acolo tre sa ai undeva File Manager.. stergi de acolo folderele si e posibil sa mearga...Totusi e posibil sa-ti arate din nou acea pagina goala. Daca e asa, e din cauza ca wordpress seteaza undeva o variabila ca sa stie ca situl e in maintenance mode sau daca a aparut nush ce eroare la plugin. Asa am patit si eu, dar nu cu un plugin, ci cu o tema wordpress cred. Si am sters folderul, am modificat variabila aia, dar nush exact in ce fisier, am gasit pe net oricum.. si apoi a mers.. .Asa ca incearca sa stergi folderul cu pluginul din wp-content/plugins/ si apoi vezi daca mere si daca nu, sa zici ce mesaj apare

Si daca nici asa nu merge, atunci contactezi firma de hosting si iti faci un restore. Vezi totusi ca unele firme de hosting iti fac backup de cateva ori pe zi si ai posibilitatea sa dai tu singura restore, tot din cPanel.