Sunt de acord cu fibonnaci. Avataru este chiar usor de retinut si spun asta din proprie experienta de la blogul meu Danielu. Am prieteni care imi spun Danielu in loc de Daniel de cand am facut blogul.
Daca se analizeaza bine cred ca un pret de 100 E este ok pentru detinator, daca ne gandim ca mai trebuie cumparat o data domeniul de catre noul proprietar ( tot la 6 mil ajunge ).
Proprietarul daca il da cu 50e nu castiga practic nimic. Faptul ca este un domeniu .ro are avantaje si dezavantaje:
Avantaj - .ro pentru cuvantul avatar este mai bine pozitionat decat un .com/.net/.org - daca 2 site-uri ar fi optimizate la fel.
Dezavantaj - faptul ca viitor proprietar cumpara din nou domeniul.
Oricum daca viitorul proprietar vrea doar sa-si cumpere domeniul si sa-si scoata investitia, ideea este simpla, cateva LE pentru 3 luni, vanzarea link-urilor pe 1 an si apoi isi vede de treaba, domeniul ii ramane.

stiu ca articulat e forma corecta dar dupa cum bine se stie domeniile astea mai sunt si ocupate din cand in cand avatar.ro era cel mai corect dar ala a fost cumparat inainte sa-mi treaca mie prin cap de el.