Nu este ceva oficial. daca pot spune asa sunt mai multe formule insa toate trebuie adaptate la fiecare site in parte. Depinde de la o nisa la alta.
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
Tu ai intrat in lumea asta de cateva luni, ai 2 siteuri si deja dai sfaturi cu formule?nici eu nu stiu, dar macar ma abtin la fazele astea (hai da-mi rep power, ca doar trebuie sa se ofenseze cineva).
Cat despre website eu unul il evaluez undeva la 150euro.
Nu, nu e promovat insa am luat in calcul alte date cum ar fi vechimea, putearea linkurilor atat externe cat si interne (are ~800 backlinks si se vede puterea lor, pr4) etc
Ultima modificare făcută de Dragos Nicu; 7th August 2008 la 13:29.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
scuza-ma ,dar eu nu cred ca vb serios . E vorba de un magazin virtual, si probabil unul facut de la 0 . Tu sti cat mai costa sa-ti faci un site prin o firma de web design? dar un magazin virtual?
Mai e de lucru la el, mai ales pe partea de optimizare..dar totusi...nici chiar asa 150 de euro
:)
Da, ai si iti dau dreptate. El o facut de la 0 , insa acum este la 50 nicidecum la 100 (daca tot am inceput cu numere). Din moment ce nu face vanzari, nu are optimizare etc. (n-are rost, sti la ce ma refer) nu pot sa zic ca merita 5.000 euro.
Eu unul la pretul ala il vad, nu as avea macar 1 motiv sa dau mai mult, profit nu-mi scoate daca nu il refac partial, banii aia ii scot probabil in ceva timp bun, deci.. aia o fost parerea mea.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)