Dacă vreţi să ştiţi există şi servicii ce plătesc site-urile de warez atâta timp cât acestea au un trafic măreţ.Warez-bb-ul câştigă bine de exemplu şi asta doar dintr-un singur banner amărât![]()
Dacă vreţi să ştiţi există şi servicii ce plătesc site-urile de warez atâta timp cât acestea au un trafic măreţ.Warez-bb-ul câştigă bine de exemplu şi asta doar dintr-un singur banner amărât![]()
Tinere, daca asa vrei sa iti incepi cariera ta pe internet... eu zic ca o iei intr-o directie gresita.
Sa sti ca este nevoie de resurse serioase pentru a sustine un site de acest gen, pentru ca din punctul meu de vedere daca vei folosi un cont de shared hosting la prima sesizare catre cel care il hosteaza va fi dat jos instant.
Daca iti permiti sa ai tu serverul tau, o legatura la internet puternica, s-ar putea sa te gaseasca cei ce detin drepturile de autor pe acele melodii si sa vezi atunci distractie (din cate vad datorita varstei tale o vor avea parintii)
Eu zic sa te gandesti de 2 ori inainte sa incepi, mai bine faci si tu un site de jocuri online si il dai la toti prietenii din lista ta de chat sa se joace acolo.
Spor...
Sugesti pentru:, Bursa Transport Marfa? Am si blog: DubluQ
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)