Clarificare: a ramas doar siteul nr 2 care este un blog cu 35 de articole publicate, o parte dintre ele evergreen si restul review-uri la cateva produse. A inregistrat in 2017 comisioane de 754 ron pana la data de 17 iulie, 1125 ron in total de cand il am eu (cred ca octombrie 2016), moment in care avea doar 5-6 articole pe el. Pe site nu au fost puse linkurile de afiliere foarte bine, ca nu mi-am batut capul cu el, deci prin rescrierea si asezarea continutului sunt sanse de castiguri mai mari.
Nu am contorizat traficul siteului (pentru ca nu m-a interesat acest aspect), tin sa mentionez pentru ca m-au intrebat mai multi. Pot dovedi veniturile insa doar in momentul in care batem palma, nu stau sa arat la toata lumea ce kw-uri si articole au convertit daca nu au nici un interes sau bani sa il cumpere. Prefer sa il vand la persoane cu vechime pe forum, nu la useri cu 3 postari. Pretul nu este negociabil, nu mai intrebati de reduceri, e un site de 1500 lei, nu de 15 k euro. Nu tin musai sa il dau, ca nu ma deranjeaza cu nimic, sta bine acolo si aduce un venit pasiv, dar l-am pus la vanzare pt ca vreau sa renunt la o parte dintre proiectele pe care nu am de gand sa le dezvolt pe viitor.
Multumesc de intelegere.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.