Rezultate 1 la 10 din 17

Subiect: Vand pagini de facebook

Afișare hibrid

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

http://forum.seopedia.ro/servicii-we...tml#post290342

Citat Postat în original de Vali D Vezi Post
    50.000 - 260 euro
    100.000 - 470 euro

900.000 la pretul de 100.000 ar fi 4230 euro ... dar presupun ca macar o reducere ca cea intre 50 si 100 de mii tot face, deci aia inseamna: vreo 3800 EURO

Avantajul la oferta de 3800 a lui Vali ( presupusa oferta, poate daca vrea sa confirme macar teoretic pretul desi nu cred ca e interesat cineva de un asa pachet ) e ca ai pe o pagina pe care o vrei tu.

Nu neg ca se pot face cei 5.000 de euro inapoi in cateva luni dar aia inseamna munca serioasa din partea mai multor oameni.

Nu am scris doar de dragul de a scrie. Daca vii cu un pret real pentru ele as fi interesat.

O seara buna.
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

Implicit

Citat Postat în original de StarNET Vezi Post

Avantajul la oferta de 3800 a lui Vali ( presupusa oferta, poate daca vrea sa confirme macar teoretic pretul desi nu cred ca e interesat cineva de un asa pachet ) e ca ai pe o pagina pe care o vrei tu.
    meh, iti spun eu care este avantajul cumpararii de fani versus pagini. Pe o pagina pot sa fie foarte multi useri inactivi sau care deja au bifat sa nu mai vada postarile tale, deci poti cumpara o pagina de 100k din care doar vreo 20k mai se uita din cand in cand. Pe cand 100k fani proaspeti sunt cei care erau activi in perioada respectiva, fie ca au venit prin apps sau clickjack.

e fumata treaba cu paginile de fb, din decembrie pana acum am avut nenumarate oferte care de care mai atragatoare. da, se mai fac banii dar nu cum se faceau ca inainte iar investitile se recupereaza greu. afilierea nu renteaza din decembrie, cu adsense au cazut pe capete conturile celor care foloseau youtube si share-to-unlock, iar reachul a fost iar limitat, neoficial as zice.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand pagini facebook
    De iSKY în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 8th January 2015, 01:13
  2. Vand pagini facebook
    De polooradea în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 36
    Ultimul Post: 15th May 2014, 10:28
  3. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 13th February 2014, 11:03
  4. Vand fani (like-uri) pentru pagini de Facebook