-
@rares - mai spune-le si tu celor de la care copiezi pozele sa schimbe farfuriile, sunt mereu aceleasi :))))))
@scoopo - daca te-ai obisnuit cu stilul copy/paste asta nu inseamna ca toti sunt ca tine. Mai exista si oameni in Romania care (da, WOW) creeaza continut.
-
Dan, am luat weekendul asta o oala din ceramica de la Horezu, abia astept sa o punem in scena :)
-
vezi ca te duci gresit cu copy/paste my frend nu vb nimeni cu tine pur si simplu am zis ca nu-l cred,daca e asa am mai scris 1 data bravo lui si succes
:))) Copy paste.Arunca o privire inaitne sa arunci cu mizerii ca mai , ca doar traim in romania si e usor sa gasim oameni gen.....Si continutul my frend e new unic
Sa ai succes
-
@scoopo - nu vreau sa intru in discutii profunde cu tine. Nu te-am acuzat de nimic, stiu doar ca 99% din porcariile de pe netul romanesc sunt copiate. E mai usor sa copiezi o poza de pe google images, sa o iei dintr-o baza de la waewz-bb decat sa faci tu o poza pe bune.
E absolut normal sa fii obisnuit cu stilul copy/paste, dar e aiurea sa acuzi pe cineva (adica sa arunci cu mizerii) care chiar a muncit pentru ce are.
Asa ca mai gandeste-te cine "arunca cu mizerii" in conditiile in care pozele tale sunt "gasite pe net" si ale lui sunt facute de el cu manuta lui.
-
am inteles 99% si restu 1 % le urca nu?
Pa-i nu prea avem ce discuta profund ca nu ne intelegem se vede :)))
Vb de ce ai scris tu nu de ,el, si da normal in afacerea mea am facut poze,asta nu e bussines este un hobby+afacere.
Asa ca eu am alt hobby care ma ocup de el si am si fotograf numai ca nu le poti copie ca au watemark
Deci stiu ca 98% copie si 2% urca pe google
O zi frumoasa si succes