Vand site de retete peste 2400 de retete pe el nume.Pentru seo e destul de bun e-reteteculinare.ro.De ce il vand NU AM TIMP DE EL.
Pret discutabil
Pentru cei interesati astept un pm de la voi
Versiune printabilă
Vand site de retete peste 2400 de retete pe el nume.Pentru seo e destul de bun e-reteteculinare.ro.De ce il vand NU AM TIMP DE EL.
Pret discutabil
Pentru cei interesati astept un pm de la voi
Rețetele sunt originale? Dã-mi un pm cu detalii despre trafic și monetizare, te rog.
offtopic: M-am uitat pe cateva retete la intamplare si n-am gasit una mai lunga de 2-300 cuvinte, nici macar la torturi... Parca totusi o reteta, ca sa-ti iasa ceva daca te iei dupa ea, ar trebui sa aiba mai multe detalii. Ma rog, nu-s mare bucatar, dar tocmai asta-i si ideea, ca si un incapator sa poata face o reteta de aia.. Succes la vanzare
Trimite-mi si mie PM cu pretul pentru baza de date (domeniul poti sa-l pastrezi) si cu sursa de unde sunt preluate retetele. Nu ma intereseaza trafic sau monetizare.
Pozele sunt toate copiate de pe net, din 20 cate am verificat, niciuna nu-i apartinea...
pai de pe net le-am luat.... nu fac retete sa pune si poze cu ce fac acasa momentan nu-s bucatar :))
Daca tu ai reusit cea ce este destul de greu e foarte bine sa ai pozele tale
Eu sincer vand ca nu am timpd e el...i-l tin degeba asa ca nam cine stie ce pret astept doar in pm daca se poate si cu pret daca nu asta este :)
o sa-l mai tin sau o sa-l dau la cineva care are timp de asa ceva
Eu te-am rugat mai sus sa-mi trimiti pretul.. daca doresti, desigur.
rares pozele tale nu-s copiate de pe net?
Nu, nu sunt copiate, de fapt sunt facute chiar de mine inainte de a face controlul calitatii pentru fiecare preparat :D
si chiar ai vrea sa te cred? :)))
@rares - mai spune-le si tu celor de la care copiezi pozele sa schimbe farfuriile, sunt mereu aceleasi :))))))
@scoopo - daca te-ai obisnuit cu stilul copy/paste asta nu inseamna ca toti sunt ca tine. Mai exista si oameni in Romania care (da, WOW) creeaza continut.
Dan, am luat weekendul asta o oala din ceramica de la Horezu, abia astept sa o punem in scena :)
vezi ca te duci gresit cu copy/paste my frend nu vb nimeni cu tine pur si simplu am zis ca nu-l cred,daca e asa am mai scris 1 data bravo lui si succes
:))) Copy paste.Arunca o privire inaitne sa arunci cu mizerii ca mai , ca doar traim in romania si e usor sa gasim oameni gen.....Si continutul my frend e new unic
Sa ai succes
@scoopo - nu vreau sa intru in discutii profunde cu tine. Nu te-am acuzat de nimic, stiu doar ca 99% din porcariile de pe netul romanesc sunt copiate. E mai usor sa copiezi o poza de pe google images, sa o iei dintr-o baza de la waewz-bb decat sa faci tu o poza pe bune.
E absolut normal sa fii obisnuit cu stilul copy/paste, dar e aiurea sa acuzi pe cineva (adica sa arunci cu mizerii) care chiar a muncit pentru ce are.
Asa ca mai gandeste-te cine "arunca cu mizerii" in conditiile in care pozele tale sunt "gasite pe net" si ale lui sunt facute de el cu manuta lui.
am inteles 99% si restu 1 % le urca nu?
Pa-i nu prea avem ce discuta profund ca nu ne intelegem se vede :)))
Vb de ce ai scris tu nu de ,el, si da normal in afacerea mea am facut poze,asta nu e bussines este un hobby+afacere.
Asa ca eu am alt hobby care ma ocup de el si am si fotograf numai ca nu le poti copie ca au watemark
Deci stiu ca 98% copie si 2% urca pe google
O zi frumoasa si succes