@ Gin: Nu, nu verific piata, ci vreau sa cumpar site-uri pentru a le adauga retelei de site-uri curente.
@w3bmaster: In mare, ai prins ideea, insa sunt de acord cu tine ... nu as refuza un site BUN pe platforma WP.
@Draqos: Nu am castigat la loto si nici nu ma vad vreun mare norocos in anii ce-i mai am de trait. Nu voi apasa niciun buton, inteleg absolut toate genurile de oameni si nici nu comentez mai mult decat este nevoie, unde nu este nevoie! ;) Si daca ar fi sa comparam treaba cu afacerea on-line (fara sa fiu rau si poate "ingamfat"), nu cred ca stiai cum arata Internetul cand m-am apucat eu de el si cand am inceput sa-i deslusesc tainele! -> Repet, fara nicio rautate (e posibil sa ma indoiesc in aceasta privinta necunoscandu-te personal, dar cunoscandu-i pe cei care au fost pe la inceputurile net-ului pe .ro)
@ Danielu: De la x 6 (castiga lunar) in sus si asta pentru ca majoritatea site-urilor pe .ro sunt clar instabile. Asta nu inseamna ca nu pot da x 10-12. Depinde de site si de ceea ce are in spate!
Va multumesc pentru intelegere domnilor, iar daca aveti ceva de remarcat, v-as fi recunoscator daca ati face-o in privat ... doresc sa va lamuresc pe fiecare in parte acolo unde apare o problema, legata de orice!
Respect.