Offtopic:
Nu este usor de acceptat (mai ales la un content writer) avand in vedere ca te chinui sa scrii cu diacritce sigur iti ia ceva timp sa scrii si puteai verifica, putea sa iti sara in ochi greseala.. Puteai sa te scuzi, dar tu sari la atac si te iei de un nickname (asta da dovada de inteligenta)
Eu eram ironic cu advertoriale la 4 lei. Cris vindea advertoriale cu 5 lei si eu i-am propus 4...si el a luat-o in serios, nu doar tu. Am mai primit si mesaj de la Agentiedepublicitate care imi oferea o lista de site-uri ca sa public advertoriale cu 4 lei =)))
Dar de la tine ma asteptam sa nu ai un coeficient mare de inteligenta avand in vedere ca te bagi in seama in toate topicurile, iti dai cu parerea despre orice si in realitate nu scrii nimic folositor. Exact ca un content writer care scrie pe 3 lei.
Sunteti cativa pokemoni pe aici care ati invadat forumu' cu oferte penibile si discutii la fel..
De era forumu' meu erai zburat de mult timp...
Ontopic:
Mai poti contacta si proprietarii de pagini mari pentru a cumpara postari de la ei (share-uri la propriile postari)