Off-topic: Combaterea evaziunii urmaresc. Sunt multi angajati cu fractie de norma in acte, gen coafeze, manichiuriste, taximetristi, asistente medicale, etc. Partea nasoala e ca afecteaza si oameni onesti.
Versiune printabilă
Da boss, asa si e, la sfert d enorma iei sfert de salariu, doar ca multi declara sfert/jumatate de norma cand muncesc full-time. Asta incearca sa se previna.
Probabil ceva artificiu vrei si tu sa faci, sa nu-mi spui ca e un job real care necesita fix o ora pe zi.
Minune, e chiar un job de o ora, de aia zic! :) Si mai ziceam ca nu e ok sa ti se platesca la minim, daca nu e o munca slab calificata. Sunt pensionar, deci chiar nu ma gandesc sa muncesc 8 ore pentru altii, am facut asta candva, acum e timpul sa ne mai si bucuram de viata.
Contabila mea este angajata cu 2 ore pe zi. Actele le fac eu si pe toate i le dau la sfârșitul lunii. E angajata doar pentru ca trebuie.
Nu contest ca sunt cazuri în care se face contract de 2 ore si se muncește 8 sau mai mult. Dar sa ii caute pe aia... Posibil sa găsească ceva legături cu functionarime sau politica si atunci au zis sa băgăm ceva pentru o gramada mai mare sa nu sara in ochi.
Solutia cea mai buna ar fi sa reducă taxele pe muncă si sa mareasca amenzile. Te-am prins cu smecherii te-am ars.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk