Salut,
Aveti idee unde trebuie sa modific in asa fel incat numerele de pagina sa fie cu link dofollow ?
Versiune printabilă
Salut,
Aveti idee unde trebuie sa modific in asa fel incat numerele de pagina sa fie cu link dofollow ?
Salut,
Acum am vazut cat de putine informatii am comunicat. Da, este vorba de wordpress, da fac referire la paginare, da folosesc Yoast. M-am uitat prin el insa nu am gasit. Daca e cineva care s-a mai lovit de aceasta problema i-as fi recuoscator daca ma poate ajuta.
Off Topic. Intentionez ca link-urile aferente numerelor de paginare sa le transform in DoFollow, am inteles ca ar fi bine pentru SEO. Voi ce parere aveti ?
Mai jos gasesti elementul inspectat.
<a rel="nofollow" href="http://......../page/3/" class="inactive">3</a>
Pai si paginarea e din tema sau Wp Page Navi?
Paginatia este din tema.
Din ce observ, rulezi o tema de la Mythemeshop, ei obisnuiesc sa puna paginatia cu nofollow.
In cazul meu, codul din functions/theme-action.php arata cam asta:
/*------------[ pagination ]-------------*/
if (!function_exists('mts_pagination')) {
function mts_pagination($pages = '', $range = 3) {
$mts_options = get_option(MTS_THEME_NAME);
if (isset($mts_options['mts_pagenavigation_type']) && $mts_options['mts_pagenavigation_type'] == '1' ) { // numeric pagination
$showitems = ($range * 3)+1;
global $paged; if(empty($paged)) $paged = 1;
if($pages == '') {
global $wp_query; $pages = $wp_query->max_num_pages;
if(!$pages){ $pages = 1; }
}
if(1 != $pages) {
echo '<div class="pagination pagination-numeric"><ul>';
if($paged > 2 && $paged > $range+1 && $showitems < $pages)
echo "<li><a rel='nofollow' href='".esc_url( get_pagenum_link(1) )."'><i class='fa fa-angle-double-left'></i> ".__('First', MTS_THEME_TEXTDOMAIN )."</a></li>";
if($paged > 1 && $showitems < $pages)
echo "<li><a rel='nofollow' href='".esc_url( get_pagenum_link($paged - 1) )."' class='inactive'><i class='fa fa-angle-left'></i> ".__('Previous', MTS_THEME_TEXTDOMAIN )."</a></li>";
for ($i=1; $i <= $pages; $i++){
if (1 != $pages &&( !($i >= $paged+$range+1 || $i <= $paged-$range-1) || $pages <= $showitems )) {
echo ($paged == $i)? "<li class='current'><span class='currenttext'>".$i."</span></li>":"<li><a href='".esc_url( get_pagenum_link($i) )."' class='inactive'>".$i."</a></li>";
}
}
if ($paged < $pages && $showitems < $pages)
echo "<li><a rel='nofollow' href='".esc_url( get_pagenum_link($paged + 1) )."' class='inactive'>".__('Next', MTS_THEME_TEXTDOMAIN )." <i class='fa fa-angle-right'></i></a></li>";
if ($paged < $pages-1 && $paged+$range-1 < $pages && $showitems < $pages)
echo "<li><a rel='nofollow' class='inactive' href='".esc_url( get_pagenum_link($pages) )."'>".__('Last', MTS_THEME_TEXTDOMAIN )." <i class='fa fa-angle-double-right'></i></a></li>";
echo '</ul></div>';
}
} else { // traditional or ajax pagination
?>
<div class="pagination pagination-previous-next">
<ul>
<li class="nav-previous"><?php next_posts_link( '<i class="fa fa-angle-left"></i> '. __( 'Previous', MTS_THEME_TEXTDOMAIN ) ); ?></li>
<li class="nav-next"><?php previous_posts_link( __( 'Next', MTS_THEME_TEXTDOMAIN ).' <i class="fa fa-angle-right"></i>' ); ?></li>
</ul>
</div>
<?php
}
}
}
Ar trebui ca si in cazul tau sa fie ceva similar...daca nu e vorba tot de theme-actions.php, vezi in functions.php (depinde de tema) - Stergi ce e cu bold si ar trebui sa fie ok.
Salut,
Am gasit in functions.php.
Multumesc de ajutor.
Abia acum am constatat ca am facut aceasta modificare insa cand am inspectat cu firebag nu s-a schimbat nimic.
Hmmm.... sa caut mai bine si revin.
Bun...... Rezolvat. Inca odata multumesc pentru sfaturi.
Acum, daca tot am rezolvat aceasta problema, zic sa va mai bat la cap cu inca una.
De data aceasta am observat ca un link dofollow pe numele celui care publica articole si pe "+" de la Google+. Cum as putea rezolva si aceasta problema ?