Există deja siteuri mari care fac live text la meciuri. Majoritatea o să tasteze direct adresa siteului (sport, prosport, etc), nu o să stea să vadă pe siteul meu.
Versiune printabilă
Există deja siteuri mari care fac live text la meciuri. Majoritatea o să tasteze direct adresa siteului (sport, prosport, etc), nu o să stea să vadă pe siteul meu.
Ce am vazut pana acuma e dezastru. Degeaba ai timp si bani daca nu ai facut o cercetare in domeniu, degeaba ai continut daca el nu atrage. Incearca sa dezvolti site-ul ala, sa vezi ce se cauta, tendintele in domeniu, sunt multe de spus. Inainte sa iti faci un site, indiferent de domeniu, iti recomand sa faci o analiza, sa treci pe foaie tot ceea ce ai vazut la site-urile mari, continutul trebuie sa fie premium, bine scris, imagini de foarte buna calitate, s.a.m.d.
La mine nu merge site-ul.
Omul doar ce a spus cu ceva posturi in urma ca abandoneaza proiectul si se gandeste la altceva. Daca cititi tot ce se scrie intr-un topic, sunt sanse sa fiti on, daca nu, riscati sa dati un raspuns total aiurea, doar pentru a aduna cele 30 posturi :)
PS: Vezi postul cu nr 9 al topicului.
PS2: Buna decizie de a renunta la proiect. Astfel de idei iti pot lua multi ani din viata pentru a ajunge sus, si toate astea cu multa munca si investitie.
Am demarat proiectul de care a spus dăscălescu în primele reply-uri. Mulțumesc mister. :)
Si uite, ca sa te ajut si mai mult, iti arat un site micro nisa pe tema " intoleranta la gluten"
Zeci si zeci de articole, retete culinare si jde' alte chestii ce-ti trece si ce nu-ti trece prin cap.
Este autoritate pe micronisa lui, este citat prin resurse web importante si primeste backlinkuri naturale.
Site-ul este: glutenintoleranceschool.com
Multa bafta Petronel !
Sa ne arati si noua proiectul cand va fi gata.
Multumesc mult! Sigur ca vi-l voi arata! ps: pentru ca mi-ai dat ideea tu il vezi in premiera. verifica pm :))