Imi puteti spune de ce pentru siteul din semnatura de ce am doar 4 pagini indexate daca folosesc comanda "site:" in google?
Versiune printabilă
Imi puteti spune de ce pentru siteul din semnatura de ce am doar 4 pagini indexate daca folosesc comanda "site:" in google?
Ai 84 pagini indexate si foarte multe foto. Din pacate site-ul pare picat.
nu stiu de ce mie imi da doar 4 .
De ce zici ca e picat? sunt pozitionat destul de bine dupa "fotografi nunti cluj" "fotograf nunta cluj" si totusi e ceva concurenta
E picat, adica nu se incarca.
Cu www ai 4 rezultate, fara www ai 84. Ai directionat de undeva, probabil din WMT, de la www la non-www.
PS. Acum s-a incarcat.
Ciudat, de regula wp rezolva de la instalare si situatia asta.
Colegule, instaleaza alertele de aici ca sa iti faci o idee depre hosting.
Alt sfat amical: in oferta, renunta le text din foto si foloseste text text. Se spune doar ca google e capabil sa recunoasca text, in practica inca nu s-a demonstrat
Sfat amical 2: in toate paginile mareste textul, cat te lasa sufletul.
Sfat 3: te hotarasti daca e site de servicii sau site e content care e monetizat prin marketing afiliat.
Spor
mersi de sfaturi
Salut Cris,
Daca imi permiti un sfat referitor la site (chiar daca este off topic raportat la intrebarea initiala):
- renunta la fundalul de mobila gri (sau schimba tema), distrage atentia de la subiectul principal - pozele
- pozele au dimensiunea unor timbre postale, posteaza-le la o dimensiune mai mare
- ar trebui sa creezi o pagina ''despre'' unde sa adaugi o descriere + o poza cu tine, te ajuta la capitolul credibilitate
- in pagina "FAQ'' scrie ca activezi in domeniu din anul 2004, experienta de 10 ani ar trebui sustinuta cumva prin postarea mai multor poze (acum sunt mult prea putine)
- formularul pentru comentarii nu isi are rostul decat la postarile de pe blog, in celelalte pagini dezactiveaza-l.
Succes!