Exista undeva o lista mai recenta cu domenii .ro de 2 sau 3 litere inca libere. Pe google e o lista dar e din 2012. Daca are cineva o lista actuala rog dati un link aici sau pm. Multumesc anticipat.
Versiune printabilă
Exista undeva o lista mai recenta cu domenii .ro de 2 sau 3 litere inca libere. Pe google e o lista dar e din 2012. Daca are cineva o lista actuala rog dati un link aici sau pm. Multumesc anticipat.
Din 2 litere nu mai exista libere. Din 3 litere, ia si tu lista de pe cipy.ro si verifica sa vezi care au mai ramas. Insa, ce e bun, cu siguranta e luat deja.
Pe mine m-ar interesa o lista cu 4 caractere, poate gasesc ceva brandabil
ma intereseaza o lista actualizata , doar domenii .ro, posibil sa iau un domeniu in perioada urmatoare, pe care as dori sa fac mai multe subdomenii
Din 3 mai sunt libere, chiar zilele astea, un amic si-a inregistrat oze.ro
Mai ajuta la ceva domeniile scurte (si fara prea mare sens)? Adica sdj.ro sau vfx.ro... ?
Mai sunt domenii libere din 3 litere. Eu am zis ca cele din 2 litere nu mai sunt. Unele sunt si usor brandabile sau usor de retinut.
La 4 litere sunt foarte multe brandabile si usor de retinut. Insa, cuvinte cheie nu prea mai sunt decat cais.ro. Daca e cineva in domeniul silvicultura/agricultura, cu siguranta poate sa-l valorifice.
Se mai gasesc din doua caractere.
Spre exemplu a-.ro, dar nu sunt sigur daca merg inregistrate.
PS: Observ ca -a.ro sau --.ro sunt inregistrate, deci nu cred ca sunt probleme.
Gabriele, din 2-3 caractere or mai fi, dar fara valoare. Alea-s aberatii de domenii. Insa omul a intrebat de litere. Nu cred ca-l intereseaza ciudatenii d-astea :)
Sunt perfect de acord. Nici eu nu as folosi un asemenea domeniu, chiar daca are peste 300.000 de cautari. Era doar o simpla observatie.
ce ziceti de oho,ro, face ceva bani sau .... e luat de pomana?
Domenii .ro cu 3 litere eu am gasit usor cateva...
Daca imi dai cateva indici, ce litere sa contina/sa nu contina cred ca as putea sa te ajut eu, contra costa...
La domeniile de 4 litere e ceva mai greu datorita faptului ca is foarte multe...
Un coleg de forum a facut deja o lista cu domeniile .ro din 3 litere libere. Domenii .ro de 3 litere [update 2012] | Dragoi Ciprian
Eu am tfo.ro , avusesem un proiect, mai mult un hobby, un site unde puneam box office-ul topfilmeonline.ro si am luat si tfo.ro , ca prescurtare de la top filme online. Sincer nu stiu ce sa fac cu nici unul dintre ele :)
Un domeniu .ro liber, care ar merge pentru un site literar sau cu conotatii folclorice (care nu este insa format doar din litere, are si o cifra), ar fi 2ne.ro.
E buna observatia legata de pronuntie insa nu prea se nemere pentru un site literar: 1) "2ne" nu este cunoscut deloc ca termen in domeniul literar, 2) domeniul e unul tehnic, iar literatura si folclorul se afla in partea opusa.
Zic asta ca sa nu-si faca cineva sperante ca mai apoi sa fie foarte dezamagit ca nu are rezultate.