Exista undeva o lista mai recenta cu domenii .ro de 2 sau 3 litere inca libere. Pe google e o lista dar e din 2012. Daca are cineva o lista actuala rog dati un link aici sau pm. Multumesc anticipat.
Versiune printabilă
Exista undeva o lista mai recenta cu domenii .ro de 2 sau 3 litere inca libere. Pe google e o lista dar e din 2012. Daca are cineva o lista actuala rog dati un link aici sau pm. Multumesc anticipat.
Din 2 litere nu mai exista libere. Din 3 litere, ia si tu lista de pe cipy.ro si verifica sa vezi care au mai ramas. Insa, ce e bun, cu siguranta e luat deja.
Pe mine m-ar interesa o lista cu 4 caractere, poate gasesc ceva brandabil
ma intereseaza o lista actualizata , doar domenii .ro, posibil sa iau un domeniu in perioada urmatoare, pe care as dori sa fac mai multe subdomenii
Din 3 mai sunt libere, chiar zilele astea, un amic si-a inregistrat oze.ro
Mai ajuta la ceva domeniile scurte (si fara prea mare sens)? Adica sdj.ro sau vfx.ro... ?
Mai sunt domenii libere din 3 litere. Eu am zis ca cele din 2 litere nu mai sunt. Unele sunt si usor brandabile sau usor de retinut.
La 4 litere sunt foarte multe brandabile si usor de retinut. Insa, cuvinte cheie nu prea mai sunt decat cais.ro. Daca e cineva in domeniul silvicultura/agricultura, cu siguranta poate sa-l valorifice.
Se mai gasesc din doua caractere.
Spre exemplu a-.ro, dar nu sunt sigur daca merg inregistrate.
PS: Observ ca -a.ro sau --.ro sunt inregistrate, deci nu cred ca sunt probleme.