Acum am reusit sa pun pe site cuvinte cheie , titluri , etc.
De la calculatorul unde lucrez se vad imbunatatirile pe site , insa daca ma duc la alt calculator nu se observa imbunatatirile (modificarile).
De ce oare nu se observa modificarile ??
Acum am reusit sa pun pe site cuvinte cheie , titluri , etc.
De la calculatorul unde lucrez se vad imbunatatirile pe site , insa daca ma duc la alt calculator nu se observa imbunatatirile (modificarile).
De ce oare nu se observa modificarile ??
Am 2 siteuri in turism : Tomis Travel si Oferte Antalya
Foloseste mai bine Dreamweaver,seo e mai mult de titlu si keywords,va trebui sa faci mai multe modificari.Si Rapid Php e ok daca te descurci,uploadul poti sa il faci si cu total commander.Modificarile se vad pe un calc si pe altul nu?Pe site ma refer nu in google.Incarca Ctrl+F5 pt refresh,desi in Mozilla F5 e suficient.
Grija mare la urechi,nu stiu cine s-a ocupat de site dar ai nevoie de titlu,keywords,alturi diferite pe fiecare pagina,sau macar pe paginile din meniuri si pe destinatii.Daca modifici in main.php si se modifica peste tot(aproape sigur ca asa e) ai o mica problema care fara acces e greu de rezolvat(pt fiecare pagina trebuie facut inca un fisier.php).URL rewrite ar fi ok.BTW pt ce cuvinte vrei sa apari?"In mai putin de o ora".Really?Spor
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)