Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Va rog sa ma umiliti !

Afișare hibrid

Seo_clean este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    64
    Posturi
    167
    Putere Rep
    35

Implicit Va rog sa ma umiliti !

Acum exact o luna (cind l-am lansat) am pus in discutie site-ul din semnatura kfacts.com .E una din afacerile mele
    Rezultat: 112 vizitatori si nici macar o opinie sau o injuratura.

E drept ca nu era lucrat dpdv SEO intern de loc.

Intre timp , ca seoist amator, l-am transformat din html simplu in css cu cmsms (iar pagina sursa e de 3 ori mai mica)si i-am terminat optimizarea interna titluri,kw,t tag etc. (cel putin pt engleza)
    Am schimbat pagina de intrare care era foarte grafica dar fara text aproape de loc intr-o pagina cu mai mult text linkuri etc spre disperarea partenerilor mei ce adora flashurile si prostiile corporate.

Probleme pe care le vad:
    Ma zbat cu contentul pt ca nu pot pune chiar orice deoarece ar trebui sa fie ca identitate de corporatie un site academic.
    Fiind pe 3 limbi nu stiu cum sa il potrivesc astfel ca in google.es sa nu mai imi apara texte in engleza la serp in spaniola si tot asa la google.com etc.
    Imi e greu sa fac schimb de linkuri pt ca nu pot pune decit firme de consultanta renumite iar aceia nu stau de vorba cu mine

Probleme pe care nu le vad:
    Va rog cu condescendenta sa va spuneti parerea. iar cei care imi poarta simbetele au ocazia sa ma umileasca si de data asta Orice opinie va fi highly appreciated . Multumesc tuturor !
    Ultima modificare făcută de Seo_clean; 7th September 2007 la 13:45.
    Entrepreneurship & business research
    Daca arata ca o ratza, se misca si macane ca o ratza, atunci sigur este o ratza.

dojo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    23rd July 2006
    Locaţie
    New York
    Vârstă
    47
    Posturi
    213
    Putere Rep
    37

Implicit

As scoate bold-ul din main text .. In rest, desi sunt foarte picky, imi place. Este ingrijit ca layout si foarte placut.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

site:kfacts.com - titluri cam lungi.
    Foloseste titluri, descrieri specifice fiecarei limbi.

E inutil sa pui pe o pagina in engleza titlui in ro si eng.
    De cele mai multe ori ai aceleasi titluri indiferent de pagina.

Doar fbb.ro iti ofera IBL-uri..probabil sint site wide. Nu e asa de indicat, fa link exchange si inscriere in directoare.

Nu amesteca continutul englezesc cu cel roman sau de alta limba.
    Eventual, poti crea subdomenii ptr fiecare limba sau o forma de link distincta de ce e acum.

Spor.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

FunTasTic Guest

Implicit humiliation :)

Parerea mea este ca folosesti un template la care, din pura lene, nu ai editat meta-ul de titlu pe fiecare limba in parte. Cum spunea si Krumel, titlul este foarte lung si din punctul meu de vedere fara sens pentru straini : "informatii calitative pentru 300.000 firme romanesti". Ce crezi ca ar intelege un vorbitor de engleza sau spaniola din fraza asta ? Am vazut ca descrierile le-ai facut in limbile respective ... ti-e lene sa faci la fel si cu titlul ? A, da, si prea mult bold in pagini. In rest, simplu si la subiect.
    Ultima modificare făcută de FunTasTic; 7th September 2007 la 15:28.

nikiplesa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    9th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    50
    Posturi
    65
    Putere Rep
    36

Implicit

Titlurile par la fel pentru ca repeta denumirea centrului pe fiecare pagina. De abia la sfarsit adaugi ceea ce difera dar asta nu se mai vede pe G.
    Ar trebui sa mai difere titlurile mai ales in prima parte. Macar serviciile (in sectiunea servicii) pune-le la inceputul Titlului pentru a le scoate in evidenta si poti adauga la urma prescurtarea denumirii centrului CERB. Procedeaza la fel si la studii si cercetari.
    Exemplu de titlu:
    Entrepreneurship, Business Research Romania reports - ACTIVITATE ANTREPRENORIALA - Contine cuvinte in engleza desi pagina e in romana.

Descrieri nu ai deloc.
    Prima pagina e combinata romana/engleza.

Se mai pot face niste lucruri ca si optimizare.
    - Ai putea pune undeva in partea de sus calea: CEBR > Servicii > Consultanta > Analiza Eficientei
    - Mai poti pune si o caseta pe paginile de interior cu ultimele sau cele mai importante studii. Asta nu ar deranja foarte tare stilul corporate.

Ma mai gandesc ...

Seo_clean este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    64
    Posturi
    167
    Putere Rep
    35

Implicit

Multumesc tuturor. Am aplicat in proportie de 95% tot ce mi-ati sugerat.

Nu am schimbat (deocamdata) textul pe landing page- romana+engleza,- o strutocamila, recunosc pentru ca inca ma indoiesc ca sectiunle interioare vor avea un PR prea curind (De altfel vad sute de site-uri la care landing page au PR iar la celelalte sectiuni PR=0)
    Idem harta site-ului care se indexeaza bine e pe toate cele 3 limbi
    Site-ul se adreseaza firmelor internationale dar si romanilor si inca nu ne este foarte clar inca unde sa apasam mai tare pe acceleratie.

Merci KRUMEL
    Am scurtat titlurile si l-am pus diferit ca limba pe cele 3 sectiuni,
    Toate paginile au acum titluri diferite (in masura in care imi permite cmsmadesimple )
    Am renutat la IBL site wide - l-am rugat pe donator sa il puna pe o singura pagina

Merci Nikiplesa
    Am pus intii titlul paginii iar apoi titlul general.Crezi ca e mai bine ?
    Am pus calea pe toate paginile
    Am umplut absolut fiecare pagina cu descrieri,keywords, alias (cu exceptia sectiunii romanesti la care mai este un pic de lucru dar se finalizeaza si aia)
    Apropo de pagina de intrare: Am cautat sa aiba pe menu stinga cam aceleasi linkuri ca intr-o pagina de continut - As putea sa mai renunt (dpdvd- estetic) la niste linkuri ?

Merci Dojo
    Am dezbolduit pagina

Daca nu indraznesc prea mult: mai vedeti si alte kestii ?
    Ultima modificare făcută de Seo_clean; 10th September 2007 la 18:11.
    Entrepreneurship & business research
    Daca arata ca o ratza, se misca si macane ca o ratza, atunci sigur este o ratza.

adrian0605 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th October 2007
    Vârstă
    50
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Implicit

Parerea mea este sa scoti background-ul la rollover menu din stanga. Eu le-as pune underline sau o sageata dubla in drapta linkului, ceva de genul asta

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •