Acum exact o luna (cind l-am lansat) am pus in discutie site-ul din semnatura kfacts.com .E una din afacerile mele
Rezultat: 112 vizitatori si nici macar o opinie sau o injuratura.
E drept ca nu era lucrat dpdv SEO intern de loc.
Intre timp , ca seoist amator, l-am transformat din html simplu in css cu cmsms (iar pagina sursa e de 3 ori mai mica)si i-am terminat optimizarea interna titluri,kw,t tag etc. (cel putin pt engleza)
Am schimbat pagina de intrare care era foarte grafica dar fara text aproape de loc intr-o pagina cu mai mult text linkuri etc spre disperarea partenerilor mei ce adora flashurile si prostiile corporate.
Probleme pe care le vad:
Ma zbat cu contentul pt ca nu pot pune chiar orice deoarece ar trebui sa fie ca identitate de corporatie un site academic.
Fiind pe 3 limbi nu stiu cum sa il potrivesc astfel ca in google.es sa nu mai imi apara texte in engleza la serp in spaniola si tot asa la google.com etc.
Imi e greu sa fac schimb de linkuri pt ca nu pot pune decit firme de consultanta renumite iar aceia nu stau de vorba cu mine
Probleme pe care nu le vad:
Va rog cu condescendenta sa va spuneti parerea. iar cei care imi poarta simbetele au ocazia sa ma umileasca si de data astaOrice opinie va fi highly appreciated . Multumesc tuturor !

Orice opinie va fi highly appreciated . Multumesc tuturor !
Răspunde cu citat

)
Parerea mea este sa scoti background-ul la rollover menu din stanga. Eu le-as pune underline sau o sageata dubla in drapta linkului, ceva de genul asta