Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Parerea voastra despre urmatorul site eco

Afișare hibrid

remy este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    31st July 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    145
    Putere Rep
    27

Implicit

Nu cred ca e vorba ca este facut prost. Nu cred ca vad colegii de pe forum o oportunitate de business din el si de aia nu-ti raspunde nimeni.
    E clar ca trebuie refacut cel putin din punct de vedere estetic si la nivel de continut.
    Site-ul din cate vad eu este doar un intro pentru forum..nu prea vad sa aiba alte pagini ..Linkul "blog" din meniu duce catre o agentie observ.
    EU nu am reusit sa inteleg rolul site-ului...de monetizat nu stiu cat poate fi monetizat.
    Forumul pare sa aiba un minim de activitate dar utilizatorii pe care ii vad raspunzand mai des se numesc admin/iulian1 (probabil tu)...
    personal, nu vad cum as putea sa il monetizez.
    succes!

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    45
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de remy Vezi Post
    Nu cred ca e vorba ca este facut prost. Nu cred ca vad colegii de pe forum o oportunitate de business din el si de aia nu-ti raspunde nimeni.
    E clar ca trebuie refacut cel putin din punct de vedere estetic si la nivel de continut.
    EU nu am reusit sa inteleg rolul site-ului...de monetizat nu stiu cat poate fi monetizat.
    Dupa cum am spus daca nu are valoare pentru a fi folosit in cadrul unui business il pot ceda cuiva ce are preocupari ecologiste.
    E adevarat din punct de vedere estetic trebuie refacut fiind un site facut de un amator cu scopul de a invata cum se face un site.
    Citat Postat în original de remy Vezi Post
    Site-ul din cate vad eu este doar un intro pentru forum..nu prea vad sa aiba alte pagini ..Linkul "blog" din meniu duce catre o agentie observ.
    Acolo a fost odata un blog dar l-am desfiintat si mi-a fost lene sa inlatur link-ul iar pagina ce apare e a firmei ce il gazduieste fiindca sunt legat de ei prin nameservere.
    Daca veti da copiere adresa link veti vedea ca link-ul ce se va copia va fi blog.viataeco.com
    Mai exista un link ce l-am desfiintat si inca apare acolo dar accesandul nu va va trimite nicaieri fiindca acel domeniu nu mai exista si nu are nameservere care sa trimita la firma de gazduire sa incerc sa le elimin maine. director-web.ocupatia-mea.eu

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Care este parerea voastra despre achizitionarea acestui domeniu?
    De deadworldisee în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 11th August 2012, 15:38
  2. Părerea voastră despre octocat.org
    De kelt în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 26th August 2011, 01:28
  3. Parerea voastra despre OrasulAUTO
    De adi.nechifor în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 25th August 2011, 14:59
  4. Părerea voastră despre blogul meu!