Sa o luam cu inceputul...
@drago0sh, reclama de la sponsorads, a fost eliminata... multumesc de reply.
@Mihai Alexandru, multumesc de sugestie...
@lumpy, exact... scriu ce-mi place, ce fac, etc. etc., as dori inca ceva in plus, ce ar prinde la vizitatori; spre exemplu, cateva sfaturi pt. optimizarea wp-ului, tehnici esentiale seo, etc.
Citat:
Tu scrii un cuvant cu diacritice si apoi acelasi cuvant fara. Nu se face asa.
... poate mi-a scapat ceva din neatentie, nu doresc sa se intample asa ceva.
Citat:
Ce pot sa zic la asta? Articol de 3 randuri, o mica vaicareala devenita deja prea cunoscuta printre romani. Dupa imi spui ca vrei sa te dai pe partie, nici la aia n-am ce sa zic...
... e pur si simplu un comentariu, nu e o descriere! Ce sa descriu!? Pur si simplu am gasit o poza interesanta prin pc-ul meu/de pe net si am vrut sa-mi spun parerea, nimic mai mult.
@1nesco, multumesc mult.
@alecs, nu prea am inteles ce ai vrut sa zici, scuza-ma.
@Kaa, fiecare scrie articolele (pe blog) in felul sau... E blogul l-am facut din plictiseala, nu ca as avea "talent" sau nu; nu doresc sa ma premieze nimeni pentru acest "talent".
Citat:
ai foarte multe greseli gramaticale
E posibil sa-mi fi scapat ceva...
Am rescris acel buton, acum e bine? Multumesc mult pentru sesizare.
Citat:
Link-urile sponsorizate si acel pop-up denota clar o lipsa de respect fata de vizitatori.
Link-urile sponsorizate!? Ce-au acele link-uri, cu ce incurca vizitatorul!? Ok, sunt total de acord cu pop-up-ul...
@tymbark, nu, nu am facut acest topic pt. trafic... ci pentru a cere niste nevinovate pareri... nimeni nu te oblica sa-ti exprimi parerea! Am scos pop-up-ul ala, oricum nu ma ajuta prea mult, deoarece mi-a scazut traficul in ultima vreme...
@Cristi G, e pur si simplu parerea ta, si ti-o respect, nu esti obligat sa-mi vizitezi blog-ul, si punct; acest reply-uri rautacioase, nu ma descurajeaza cu nimic sa merg mai departe cu proiectul meu, ba din contra... Iti multumesc.
@1nesco, recunosc, sunt incepator... am mai avut un blog cu multa vreme in urma, dar cu un continut diferit...
@Cristi G, nu ma intereseaza parerea ta... ai spus-o intr-un reply, gata! Daca tii neaparat sa te revolti, iti recomand sa-ti deschizi un topic, si sa aberezi in continuare...
@1nesco, exact!
@Dragos Bunea,
Citat:
Stai sa inteleg, tu vrei sa-ti dam noi idei pentru viitoarele articole de pe blogul tau personal? De asemenea vrei sa iti oferim idei de promovare si cum poti sa atragi comentarii de la vizitatori?
Daca e posibil, cateva sugestii de la bloggeri experimentati nu ar strica.
Citat:
Eu cred ca ar trebui sa incepi sa inveti, sa inveti sa scrii corect, sa inveti cum sa gasesti idei pentru articole, sa inveti cum sa provoci cititorii sa-ti comenteze, etc., sa inveti! Resurse sunt destule chiar si pe acest forum, dar stai! tu nu cumva vrei sa faci bani pe net? bani online? bani moca?
Eu zic ca scriu acceptabil, din punctul meu de vedere, poate mi-a mai scapat ceva... imi cer scuze, nu a fost cu intentie...
Hmmm, bani online... daca pot de ce nu, din advertoriale, link-uri etc.
Citat:
Nu ai vrea sa-ti scriem cei de pe forum articole moca, nu ai vrea sa ...[insert something here]?
Nici chiar asa...
Citat:
Stiu, poate sunt rau, dar am vazut ca de la o vreme pe acest forum aterizeaza fel si fel de pusti care nu au in cap sa invete ceva ci doar sa primeasca informatii mura-n gura. Adica eu pot sa stau sa rasfoiesc forumul dupa ce ma intereseaza insa ei nu. Toti se viseaza manageri, redactori, antreprenor, etc..
Aici scuza-ma, dar gresesti! Nu are nicio treaba experienta pe care o am in blogging cu varsta mea! Am cerut niste pareri, cine nu doreste sa mi-o comunice, sa se abtina. Oricine are dreptul sa viseze... Eu de ce nu as avea!?
Citat:
Acum pe bune, daca iti spun eu sa-ti scoti porcaria aia de reclama si sa te apuci sa scrii corect articole + sa cauti subiecte interesante, probabil ai spune ca sunt un .... si un.... si ca ...., corect? Ei, de aceea nu-ti spun.
Nuuu! Am spus eu ca ignor sfaturile!? Sunt chiar binevenite, de la persoane cu o experienta in spate! Reclama am scos-o, voi incerca sa fiu mai atent la redactarea articolelor, si sa caut subiecte pe cat posibil interesante. Acum e ok?
In alta ordine de idei... uitati-va la alti bloggeri cunoscuti, cum si-au inceput cariera in blogging, si dupa criticati-ma!
O seara minunata! Si multumesc pentru reply-uri!