@Cristi G:
Daca il pun pe Robi, un prieten ce are 6 ani va iesi din site in secunda 2 (la fel si cei pana in ~14 ani). De ce? Pentru ca nu ii sunt afisate zeci de poze cu jocuri, nici nu stie ce sa faca pe el si chiar daca ar nimeri s-ar plictisi repede pentru ca e copil => are timp liber, are nevoie sa se joace. Deci in niciun caz target-ul nu e cel mentionat de tine.
Perfect de acord, este un site de jocuri onlie (nu am negat asta) doar ca ofera aceste jocuri printr-un concept nou, atata tot.
Cum ar suna: un joc de remi pe zi. Adica eu cand intru pe remi-online crede-ma ca nu ma pot opri doar la un joc de remi. Sau un joc de sah? Ca sa ma joc sah, fie el si numai un joc intru pe sahonline.ro pentru ca vreau sa joc cu oameni (si sa-i gasesc pe acei oameni), nu cu roboti.
Site-ul a avut un inceput promitator, abia astept cu sa vad cu evolueaza. Imi doresc sa atinga la acel nivel, cateva mii de oameni care sa revina cu placere pe el pentru a-si juca jocul in fiecare zi.
Multumesc de parere.
ps: alegerea jocului sa sti ca tine mai mult de 30 de secunde pentru ca sunt mai multe lucruri de care trebuie sa ti cont, odata ales este testat de mai multe persoane din mai multe cercuri de interes. Nu e chiar atat de usor sa oferi jocuri care sa placa la majoritatea (si pana acum vad ca am reusit).
Later edit: uitasem sa mentionez ceea ce chiar vroiam sa va zic. Pentru ca suntem pe un forum de seo&webmasteri toti suntem in cautare de link-uri. Pentru fiecare joc propus si ales voi primiti un link curat de pe pagina jocului (puteti vedea la cele deja adaugate), ideal pentru site-urile de jocuri.

Răspunde cu citat