Salut prieteni,
Astazi vreau sa supun atentiei voastre un proiect ce-mi place mult mie mai ales prin faptul ca este singurul de acest gen din .ro. Unjoc.com este site-ul despre care vreau sa va vorbesc si sa-mi lasati impresile si sfaturile voastre.
Site-ul este simplu si foarte la obiect, ofera un singur joc pe zi. Incercam sa alegem un joc care sa fie compatibil tutoror, de aceea am pe langa propunerea unor baieti am si doua fete care dau aprobu' pentru fiecare joc. In cazul in care ati ratat o zi nu e chiar pierduta pentru ca punem la dispozitie si o pagina cu arhiva unde vor fi stocate toate jocurile adaugate in functie de data lor. Daca sunteti o persoana ocupata dar totusi vreti sa nu pierdeti jocurile ce se adauga va puteti inscrie la newsletter. Trimitem UN singur e-mail pe saptamana (in weekeend) cu jocurile adaugate saptamana precedenta.
Daca intrati pe site de pe un monitor cu rezolutie mare o sa se vada cam mic, asta din cauuza ca am incercat sa-l fac 'jucabil' de pe toate calculatoarele. Cred ca mai mult l-ar deranja pe un posesor de laptop/notebook scrool-ul lateral decat pe cei cu rezolutie mare faptul ca se vede cam micut. Pe notebook de 10inchi se vede incadrat perfect.
Lansarea site-ului a avut loc pe data de 15 septembrie iar odata cu ea avem si un concurs in desfasurare. Premium consta intr-o tarantula Lasiodora parahybana, recomandata incepatorilor, impreuna cu un terariu (unde sa o tineti) + hrana. Valoarea totala e premiului se ridica undeva la 200ron.
Pagina concursului: CONCURS: Castiga o tarantula
Eu va astept cu propuneri, sugestii si chiar critici. Va multumesc

Răspunde cu citat