Ok si pana la urma va place noul design ? :cool:
Versiune printabilă
Ok si pana la urma va place noul design ? :cool:
sincer..nu prea ma incanta culoare de background, in rest e clean su simplu..arata bine dar eu zic sa modifici galbenul ala ! Oricum asta e chestie de gust:rolleyes:
Imi place aranjamentul si structura. Navigarea e usoara, adaugarea linkurilor rapida. exact ce vreau de la un director.
Good job.
Culorile nu sunt neaparat o chestie de gust . Culorile influenteaza comportamentul unui vizitator pe un site. Alegerea culorilor potrivite poate fi de multe ori "asul castigator"
Efectele psihologice ale culorilor:
Rosu: stimulator general, provoaca, incita la actiune, îndeosebi în plan psihomotor, stimulator intelectual, activare, mobilizare, faciliteaza asociatiile de idei. Este specifica tipului activ, autonom, locomotor, competitiv, operativ.
Portocaliu: stimulator emotiv, senzatie de apropiere, culoare sociabila, mai activa decât galbenul, lasa impresia de optimism, veselie; pe suprafete întinse poate fi iritant.
Galben: stimuleaza si întretine starea de vigilenta, sporeste capacitatea de mobilizare si concentrare a atentiei, predispune la comunicativitate; da senzatia de caldura si intimitate. Caracteristica tipului activ, proiectiv, expansiv, investigativ si cu un nivel ridicat de aspiratie. Privita mult timp, da senzatia de oboseala, dar în tonuri palide este suportabila.
Verde: efect de liniste, buna dispozitie, relaxare, meditatie, echilibru, siguranta; faciliteaza deconectarea nervoasa. Caracterizeaza tipul pasiv, defensiv, autonom, retinut. Exprima concentrare, siguranta, introspectie, autoevaluare.
Albastru: favorizeaza dezvoltarea proceselor de inhibitie si de încetinire a ritmului activitatii; îndeamna la calm si reverie, concentrare si liniste interioara, seriozitate, meditatie. În exces, conduce la depresie. Se caracterizeaza prin "profunzimea trairilor si sentimentelor". Caracteristica pentru tipul pasiv, senzitiv, perceptiv.
Violet: efect stimulator, nelinistitor si descurajator; da senzatia de gravitate. Semnificatia psihologica este de tristete, melancolie, penitenta.
Negru: efecte psihologice de neliniste, retinere, depresie, introversie; impresie de adâncime, plinatate si greutate; semnificatie psihoafectiva de tristete, sfârsit, singuratate, despartire, doliu. Poate fi utilizata ca element de delimitare, contrast sau fond pentru celelalte culori.
Alb: efecte de expansivitate, usurinta, suavitate, robustete, puritate, raceala; exprima pace, împacare, liniste, inocenta, curatenie, sobrietate.
mai multe detalii Aici si aici
Exact ce am urmarit eu.Citat:
Portocaliu: stimulator emotiv, senzatie de apropiere, culoare sociabila, mai activa decât galbenul, lasa impresia de optimism, veselie; pe suprafete întinse poate fi iritant.
atunci doua bile albe :)
seamana cu ubuntu.com situl tau .... are vreo legatura ?
LOL nu.. Ti-ai facut cont ca sa intrebi asta ?
Dar eu nu vad asemanarea absolut deloc.
Mie unul imi place .. mi-am adaugat si un site in el. Mi s-a parut de efect sectiunea "About us in the world:".
Mi-ai furat culorile :tongue: :Citat:
Postat în original de Cristian Mezei
http://www.alfastartm.ro/
Era mai OK cum a fost (poate obisnuinta), mai ales ca nici link-urile spre site-urile mele nu mai sunt in footer. :errf:
Busted!!! :twisted:Citat:
Postat în original de eRwin
Ar fii interesant daca ai face o pagina sau ceva cu statistici, de genul "In director se afla X site-uri in Y categorii, Z adaugate in ultima saptamana" :)
Numere cat mai mari vor face oamenii mai interesati sa-si adauge site-urile ;)
Mie imi place ... chiar super :clap:
super ca nu transfera PR :D nofollow peste tot :(( why? si ala e portocaliu? mie mi se pare bej... oricum culorile bune, nu agresive, calde si calme.. design bun
Frate sunteti dusi cu pluta. Sa mor eu.Citat:
Postat în original de Iskander
Bineinteles ca transfera PR. Uitata-te mai bine.
:"> da.. acum ca ai zis sa ma uit atent am vazut... pai mie mi-au sarit in ochi nofollow la toata lista :D.. pai poate ar treb sa pui un albastru la title sau altceva.. ca nu mi-am dat seama ca e link.... problema de design :))
cat dureaza de cand se face submission pana cand e "prelucrat" un site? :D
s-ar putea sa dureze :DCitat:
4 June 2006 - We now have these stats : 73598 total submissions, 6107 included websites, 4036 pending websites.
Destul de mult.Citat:
Postat în original de mike
Nu exista domne probleme la design, ce-ai? :PCitat:
Postat în original de Iskander
a`mi place.. daca ar fi un albastru la fundal.. mi`ar place si mai mult
nu mi-am facut cont ca sa intreb asta ... seamana cu ubuntu.com ... culorile , design .... no offense..
Pai e offense. Habar nu ai despre ce vorbesti.Citat:
Postat în original de thekiller20
Si da. Ti-ai creat cont ca sa spui asta.
frate .... deci you are bye... pe cuvant
thekiller20..
Cod PHP:if(Thrkiller20 = on topic){
echo "very well";
}else{
echo "shut up";
}
Ai cerut critica, ti s-a dat. Poti sa fii de acord cu ea sau nu (eventual sa aduci si argumente pentru infirmari). Te-a injurat? A zis de site ca e un rahat? _Aia_ e offense.Citat:
Si care-i problema? A raspuns la un thread si inca on-topic, chit ca nu ti-a picat bine critica. :rolleyes:Citat:
Nu neg o critica constructiva... Sincer.
Insa asemanarea cu website-ul este nula. Punct.
Nu te hazarda, au o paleta de culori foarte asemanatoare. Bineinteles, nu e nici pe departe un motiv intemeiat sa tragi concluzia ca un site e inspirat dupa celalalt, dar poate fi una din problemele ridicate. A te simti ofensat pentru asta nu e cea mai buna tactica. :PCitat:
Nu sunt deloc asemanatoare ma .. Nu mai pune si tu paie pe foc ..
da seamana culorile :))))) :P daca ai gasi un albastru de voronet... doar voronetu te m poate acuza :D
Cam mult offtopic pe aici. N-are nici o treaba webxperience cu ubuntu. nici macar nu sunt aceleasi culori, nu mai vorbesc de altele.
P.S.: Comentariile pe tema asta vor fi sterse: ori discutam la concret despre site ori mergem la piscina ca tot e cald.