Dupa cum spune si titlul, vreau o analiza a site-ului insa una bazata pe critici constructive si nu ofensive, dupa cum, din pacate, am observat ca se practica pe forum uneori. Multumesc anticipat userilor care vor contribui
Dupa cum spune si titlul, vreau o analiza a site-ului insa una bazata pe critici constructive si nu ofensive, dupa cum, din pacate, am observat ca se practica pe forum uneori. Multumesc anticipat userilor care vor contribui
Personal mi se pare aiurea ca paginile unui site sa se deschida intr-o pagina noua. A se vedea linkurile din categorii care duc catre diverse modele anume. Nu vad rostul sa fie cu target=_blank
As scoate linkurile alea cu "promovare seo" si chestii din footer, sunt inutile.
Articolele nu au meta description.
Meniul pricipal si in special categoriile scoase putin mai mult in evidenta.
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Astazi voi lucra la asta, in afara de meta description-urile pe articole, care imi vor lua mai mult timp. Astept si pareri referitoare la potentialul pe care il are ideea de site in cazul in care il voi pune la punct in ceea ce priveste continutul si optimizarea. De altfel astept si pareri referitoare la constructia link-urilor pe articole![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)