Promotii Online este un proiect nou care se bazeaza pe afiliere. Vreau pareri despre tema, nisa, optimizare.
Toate criticile, parerile si sugestiile sunt binevenite.
Promotii Online este un proiect nou care se bazeaza pe afiliere. Vreau pareri despre tema, nisa, optimizare.
Toate criticile, parerile si sugestiile sunt binevenite.
Am un blog personal si unul cu Reduceri Online.
Ar trebui sa pui cate o fotografie in fiecare post. Paginile cu produse trebuie sa aiba in titlu numele produsului.
La Samsumg Galaxy S de exemplu, titlul este: Promotii Online - Promotii online. Nu e relevant pentru ceea ce contine pagina.
Ar trebui sa scoti cumva in evidenta si linkurile catre produs. Arata exact ca un text normal acum. Un user normal nu o sa isi dea seama unde trebuie sa dea click.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Ultima modificare făcută de Easy; 9th January 2011 la 18:31.
1. In postul asta nu vad nici o imagine.
2. Pagina este despre Samsung -> titlul actual al paginii / postului este Laptop Acer Aspire 5742G - Promoția săptămânii eMAG - Promotii online
3. E ok acum.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
1. Da, ar fi bine ca omul sa vada ce produs ii prezinti si ce poate sa cumpere. Majoritatea vor ajunge din search exact in postul unde ai tu produsul. Degeaba ai thumbnail in pagina index. Userul o sa vina din cautari direct in pagina de produs. Iar aici nu ai nici o poza. Poti face o galerie de 2-3 imagini eventual.
2. E OK acum.![]()
In loc de "Read full story" nu crezi ca ar fi mai indicat "Read full specifications" sau eventual in romana Citeste toate specificatiile. si in loc de comments, reviews suna mai bine , sau parerea utilizatorului.
Ultima modificare făcută de asdirc; 12th January 2011 la 22:58.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)