In primul rand, mie nu imi place deloc titlul tau. E scris tot cu litere mici, doar pentru motor de cautare. Mie ca user uman nu imi spune aproape nimic (pt ca aproape sigur voi refuza sa-l citesc, nefiind o propozitie, un motto...sau chiar un simplu titlu).
Al doilea lucru: eu m-as zbate sa obtin liciteazama.ro pentry typo-uri. Altfel vei avea mult de pierdut pe termen lung. Daca e la altcineva, incearca sa-l iei acum, pana nu ai un site mare si o sa iti rada ala in nas (adica o sa iti ceara suma astronomica doar pentru faptul ca tu ai nevoie de el).
Al treilea lucru: Vezi cu Page Speed ce ai mai putea imbunatati la viteza de incarcare. Nu stiam de ce se incarca greu prima data, insa apoi am vazut toate rahaturile (sorry) din footer. Nu ai nevoie de nici unul dintre ele (nici macar de contoarele de trafic).
Click to share pe unele imagini e enervant. Nu inteleg care e scopul, dar eu pe logo as vrea sa ajung pe home... nu sa-i fac share pe Twitter.
La design ai nevoie de multe imbunatatiri. Mie unul nu imi plac culorile folosite, dar aici poate fi parere subiectiva. Ai insa un spatiu total inutil gol sus in header. Acolo poti pune niste functionalitati ale site-ului (sau un banner), pentru ca atentia userilor poate fi captata usor acolo.
Ai nevoie de asta? E un query in plus...Page loaded in 0.014495 seconds
Cam atat de la mine. Sper sa apreciezi critica, pentru ca incerc sa fie constructivaTe bati cu niste grei in domenii si trebuie sa lucrezi in primul rand la aspectul de "profi" al site-ului (care momentan nu e din cauza unor scapari enumerate de mine mai sus).
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Oricum ar fi, atata timp cat nu apar la noi e o problema... Tu stii merge si singur pe site, noi userii nu... Corect?

Te bati cu niste grei in domenii si trebuie sa lucrezi in primul rand la aspectul de "profi" al site-ului (care momentan nu e din cauza unor scapari enumerate de mine mai sus).