In romana.
E ok sa te simti ofensat, dar e normal sa reactionam in felul asta.
Dupa cum vezi SEO SPam-ul ne intereseaza foarte mult.
Ne protejam astfel fiecare "avutia" pe net.
Deci nu e nimic exagerat in ceea ce ti-a zis toto.
Treci peste. B)
Versiune printabilă
In romana.
E ok sa te simti ofensat, dar e normal sa reactionam in felul asta.
Dupa cum vezi SEO SPam-ul ne intereseaza foarte mult.
Ne protejam astfel fiecare "avutia" pe net.
Deci nu e nimic exagerat in ceea ce ti-a zis toto.
Treci peste. B)
In ce limba vrei tu ...Citat:
asta e interventie constructiva? in ce limba?
Daca as fi (am fi) vrut sa iti dam o bataie te-am fi raportat la google.. cum am procedat in alte cazuri... In nici un caz nu te-am fi batut la poponetz.. Cel putin eu, nu sunt d-ala... Insa in loc de raport la google ti-am spus sa scoti spamul si dupa aia sa vii sa ceri sfaturi...
Nu am de gand sa imi bat gura si degetele cu sfaturi adresate unui spamer! Pentru ca mai tarziu sa fie scos din google, si cine stie, sa fiu tot eu vinovat pentu ca am dat vezi doamne sfaturi proaste...
Asa ca, lasa supararea si flame-ul si pune mana si fa treaba buna... Si tine cont de sfaturi daca tot le ceri ...
Bafta!
<div class='quotetop'>QUOTE(toto @ Apr 28 2006, 05:42 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
In ce limba vrei tu ...
Daca as fi (am fi) vrut sa iti dam o bataie te-am fi raportat la google.. cum am procedat in alte cazuri... In nici un caz nu te-am fi batut la poponetz.. Cel putin eu, nu sunt d-ala... Insa in loc de raport la google ti-am spus sa scoti spamul si dupa aia sa vii sa ceri sfaturi...
Nu am de gand sa imi bat gura si degetele cu sfaturi adresate unui spamer! Pentru ca mai tarziu sa fie scos din google, si cine stie, sa fiu tot eu vinovat pentu ca am dat vezi doamne sfaturi proaste...
[/QUOTE]
evident, hai sa ne umflam muschii cu raul pe care il putem face unuia(ce tampit?? vrea sa faca spam si vine sa-mi ceara validarea codului ??? ) care te intreaba daca e ok ce a facut.
Pui boii inaintea carului si pleci de la premisa ca cei care produc site-uri incerca sa fure. Ce rost mai are sa venim si sa intrebam ce putem face sa avem site-urile curate dpdv al SE. Am explicat ca am lucrat si m-am orientat dupa alte modele care au succes si care nu sunt penalizate. Dar cum am mai spus intr-un post anterior, tu trimiti bolnavul sa se vindece singur si apoi ii dai daca s-a vindecat ii spui ce tratament trebuia sa faca.
<div class='quotetop'>QUOTE(toto @ Apr 28 2006, 05:42 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
Asa ca, lasa supararea si flame-ul si pune mana si fa treaba buna... Si tine cont de sfaturi daca tot le ceri ...
Bafta!
[/QUOTE]
daca te apuci sa dai sfaturi, asezoneaza-le si cu explicatii. stii tu, uneori prostii astia care intra pe forum si intreaba vor sa inteleaga anumite lucruri, nu sa inghita hapurile de inteligenta ale altora. Scuzele mele pentru timpul pe care te-am facut sa-l pierzi.
Ok, daca asta ai inteles tu.. n-ai inteles nimic...
Bafta!