George site-ul a fost adaugat in ODP in categoria specifica sectiunii romanesti.
ODP e un Director ce catalogeaza site-urile si ofera baza de date pentru Google Directory.
Versiune printabilă
multzam de explicatii.
dar mai am o mica intrebare... sunt cam fixist :p
dmozu e destul de stufos.... ce am facut ca sa-l remarci tocmai acolo? ;)
Pai, voi l-ati trimis intr-o categorie generala englezeasca, iar editorul respectiv l-a retrimis in cea care trebuie. Categoria respectiva nu e prea populata cu site-uri in asteptare spre revizuire si deci nu a fost nevoie de un efort marit spre al edita.
Editorii ODP pot adauga site-uri cu continut unic si bun. Inafara de editare, ei pot cauta site-uri spre a popula o categorie.
Dar asta e alta treaba.
Incerca un robots.txt, felicitari pentru validare, pune Title la link-uri si Alt-uri la imagini, cauta o relevanta si o densitate mai mare pentru cuvintele cheie, eventual folosete sinonime pentru a diversifica cautarile. Pune la vedere pagina de contact si fa un site map. Ar mai fi mers un meniu structurat cum trebuie.
SPor.
Multzam.Citat:
Postat în original de Krumel @ Apr 28 2006, 10:10 AM) [post=14013
BTW, ai un blog super !
nu-si mai]
Pai, voi l-ati trimis intr-o categorie generala englezeasca, iar editorul respectiv l-a retrimis in cea care trebuie. Categoria respectiva nu e prea populata cu site-uri in asteptare spre revizuire si deci nu a fost nevoie de un efort marit spre al edita.
Editorii ODP pot adauga site-uri cu continut unic si bun. Inafara de editare, ei pot cauta site-uri spre a popula o categorie.
Dar asta e alta treaba.
Incerca un robots.txt, felicitari pentru validare, pune Title la link-uri si Alt-uri la imagini, cauta o relevanta si o densitate mai mare pentru cuvintele cheie, eventual folosete sinonime pentru a diversifica cautarile. Pune la vedere pagina de contact si fa un site map. Ar mai fi mers un meniu structurat cum trebuie.
SPor.
[/QUOTE]
Multzam.
BTW, ai un blog super !
nu-si mai da nimeni cu parerea?
:huh:
:)
14 raspunsuri in mai putin de 24 de ore... cred ca e ceva, nu?
O sa fie si mai multe... rabdare. :p
Salut ... Si cu spam-ul cum facem George ?
Renunti la el si dupa aia sa ceri sfaturi... Ma surprinde usurinta cu care seopedistii se arunca in sfaturi, lectii, etc, fara sa verifice mai intai temeinic starea de "curatenie" a siteului ...
Acest cod va spune ceva ?
Pacat George... nu ai invatat nimic din greselile altora... asta in cazul in care ai citit si tu un pic forumul asta...Citat:
<center><h1 class="toptxt">Gradina-Online.ro - gradina, online, informatii, plante, sanatate, gradina, pomi, vitamine, minerale, dieta</h1></center>
George scoate partea aia.
Sfaturile pe care le primesti de aici sint mai mult decat iti trebuie.
:mad:
am introdus acel text pentru ca am vazut sistemul folosit pe alte site-uri mari(okazii.ro, desprecopii.com ca sa dau si cateva exemple) si ciudat e ca primesc destule hit-uri din motoarele de cautare.
chiar e gresit?
toto multumesc pentru observatie,
dar cred ca era de preferat o interventie constructiva si nu o bataie la poponetz pentru ca nu ti-am citit toate posturile de pe acest forum.
Am intrat aici si am pus intrebari tocmai in ideea de a invata si de a imbunatati site-ul. Dupa o prostie pe care ai facut-o in viatza... ai gasit pe cineva sa-ti spuna " Baiete, mai intai invata sa nu mai gresesti si apoi fa bine si naste-te!".
Chiar ma deranjeaza sagetile pe care le-ai trimis catre ceilalti membri care au incercat sa ajute.
:mad:
"O bataie la poponet" e "o interventie constructiva".
Oricum toto ne-a arata ca nu sintem destul de atenti cu site-urile.
Si asta nu e nimic rau. :)
asta e intervent]Citat:
Postat în original de toto @ Apr 28 2006, 02:50 PM) [post=14034
Salut ... Si cu spam-ul cum facem George ?
Renunti la el si dupa aia sa ceri sfaturi... [/QUOTE]
asta e interventie constructiva? in ce limba?