Pe langa ce au spus superbus, Marius Mailat si Fium ai putea sa incerci si o alta varianta de logo. Mi se pare ca nu iese in evidenta de loc mai ales ca textul Bistrita Express este in ceata.
Pe langa ce au spus superbus, Marius Mailat si Fium ai putea sa incerci si o alta varianta de logo. Mi se pare ca nu iese in evidenta de loc mai ales ca textul Bistrita Express este in ceata.
Bla bla bla...
In parte superioara dreapta va veni un banner al unei prietene care are un magazin online. Astept sa-l termine.partea superioara nu este mai de loc exploatata
Am eliminat fraza de la sfarsit.Bistrita Express -Stiri si informatii. Deschide ochii la totul din jurul tau.
Vor fi si stiri locale.foarte putine stiri locale
Practic acest site, nu se mai vrea sa fie un ziar. Blogg nu este pentru ca, nu doresc sa fiu confundat cu blogg-erii (fara suparare la eventualii blogg-eri -nu vad nimic rau in a fi blogg-er. Doar ca eu, nu ma consider unul din ei. Si atat.-).
Ziar online nu este pentru ca, desii am lucrat in trecut la un ziar, nu ma consider ziarist.
Acest site se poate considera ca un.... loc unde imi pun gandurile mele. Se poate considera si asa?
Sunt multi blogg-eri care au site-uri de stiri online (ca in definitiv orice informatie pe care o pui pe net devine stire online) si nu au 2-3 reporteri in spate.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)