cum spunea si Lucian, acel FAQ trebuie sa fie mult mai evident, initial nici nu stiam unde sa l gasesc, termeni si conditii sunt acele chestii pe care nimeni nu le citeste, gen, iti da la banca un contract de 5 pagini ca sa deschizi un cont, si spune cititi si semnati aici .... ei bine, e un fel de terms si conditions, dar il citesti oare?
Deci , mare, clar, undeva, cum preferi sa fie ceva gen Ajutor Cumparaturi Online sau o chestie sa inteleaga omul ca acolo gaseste raspunsul la intrebarile sale...
Continutul e bun la ce ai tu, dar imparte l mai bine, putin mai mare, poate si un fel de cuprins la inceput, adica dai click pe intrebare si te duce direct jos la raspuns, chestii de genul. Conteaza f mult...
De asemenea conteaza foarte mult si prezentarea fiecarui produs. Incearca mai mult de o poza, iar descrierile (chiar daca e mai dificil ) par scoase la xerox, incearca sa personalizezi cumva , adu in discutie avantajele care le ziceai mai sus. Pe site toti ochelarii care ii ai par "ochelari pt orice ocazie, polarizati , punct ". Destul de sec si foarte neconvingator , tre sa fie ceva de genul Super ochelari, polarizati, rame din ultimul tip de plastic , cu lentile eu stiu made in Tara Zanelor , firma cu renume in afara, la doar 60 de lei.... Asa trebuie sa sune o descriere ..
Sper ca vei considera toate aceste critici constructive, cel putin intentia mea asta a fost.
Bafta cu vanzarile!

Răspunde cu citat