Timeline-ul, mai exact. Momentan doar cei din Noua Zeelanda au "acces" la acest design (se pare ca aici isi fac ei testele).
Mie imi place :)
Info: Facebook Begins Rolling Out Single-Column Timeline
Versiune printabilă
Timeline-ul, mai exact. Momentan doar cei din Noua Zeelanda au "acces" la acest design (se pare ca aici isi fac ei testele).
Mie imi place :)
Info: Facebook Begins Rolling Out Single-Column Timeline
daca ar mai rezolva din bug-uri ar fi ceva...
Ce bug-uri?
de multe ori pagina se incarca pana la jumatate,
cand etichetez persoane pe poze la descriere imi apare "in drum spre Slanic Moldova" cu toate ca eu nu am scris asta,
daca atunci cand incarci mai multe poze intr-un album si stergi o poza butonul Posteaza fotografii nu mai poate fi apasat pentru ca se vede in spatele pozelor,
cred ca am schimbat limba de 10 ori pana acum dar tot cu engleza ma trezesc,
cateodata orasul meu dispare din Facebook - nu il gasesc cand dau check in.
Mai sunt dar nu mi le aduc aminte acum...
Au intrat si ei in randul lumii. Pana acum au incercat tot felul de modele ca sa se diferentieze de ceilalti dar pana la urma, tot ca ceilalti au ajuns sa faca.
Nu e mare diferenta dintre ele.
Mie mi se pare ca arata mai bine in varianta noua.
Intrebare: Aveti idee de ce pe un cont business nu imi apare casuta de cautare?
Din cate vad, schimbarile sunt relativ vizibile, insa am si eu o intrebare. Unde au disparut reclamele din dreapta?
Si se pare ca au adus iara modificari la timeline.. Mult mai structurat si detaliat, probabil ca se aproprie graph-ul...
Nsamna ca d-aia imi facu mie figuri mai devreme.. de dadui format degeaba..
Salut,
Nu stiu daca e o noutate pentru voi, eu abia astazi am observat, dar am vrut sa trimit un mesaj unui tip pe care nu il am ca si friend pe facebook si mi-a cerut 0.76 lei ca sa ajunga mailul in inbox. Am atasat print.
http://s23.postimg.org/l5z4p3s1n/facebook_plata.jpg
E foame de bani baieti, cum ar zice Puya :)
Am observat si eu noile modificari, desii la mine pe profil deocamdata e totul cum era. Nu stiu ce sa zic, mie nu mi se pare nici mai buni nici mai rau, poate putin mai complex insa nu vad deocamdata o imbunatatire care sa zic ca intradevar a meritat aceasta schimbare.
Mai au de lucru... de exemplu daca transformi un profil in pagina... s-a dus cautarea!;)
Sa speram ca vor gasi o varianta care sa fie cat de cat acceptabila!
Eu am descoperit deja un bypass la treaba asta. Cand facebook iti cere, doar inlocuieste linkul din www.facebook.com/blablabla in m.facebook.com/blablabla. Dupa, cand incerci sa trimiti mesaj, nu-ti mai cere nimeni nimic. :))
arata bine varianta noua, insa am primit deocamdata numai timeline-ul. eu astept newsfeed-ul.
Eu inca nu am primit nimic. Trebuie sa apas undeva pentru update
Pont pentru cei ce au acces la Graph Search:
Daca cumva nu va place (cum mi s-a intamplat mie), daca il urati cu patos si daca nu vreti sa il mai vedeti vreodata in fata ochilor, tot ce trebuie sa faceti este sa schimbati limba in care folositi facebook. Eu foloseam English (US) si am cerut update pentru Graph Search. Cum il urasc cu o pasiune greu de imaginat, am schimbat limba din English (US) in English (UK) si am revenit la versiunea initiala.