www. bileteavion.ro
ctrl+a jos, site premiat de internetics, ca sa vezi cine da premiile si cine le ia
Versiune printabilă
www. bileteavion.ro
ctrl+a jos, site premiat de internetics, ca sa vezi cine da premiile si cine le ia
Raporteaza. Sa-i vezi ce "zboara".
:rolleyes:
Cat despre Internetics. Aia e alta treaba.
i-am raportat la google, sa vedem
pentru asta pot sa-i raportez si in dmoz? :D
Am vazut ca ai citit despre Spam ODP. Ma gandeam ca ai inteles.
Spam ODP e altceva. Nu tine de SEO.
Spam ODP e atunci cand trimiti in director un site de mai multe ori.
dap am citit, dar simtea nevoia unei noi confirmari :D 10x
Faptul ca un site face Search Engine Spamming nu inseamna ca nu are valoare, ca nu merge bine, ca nu are o strategie sau un scop. Nu e un fel de "cartonas rosu, ia loc, ai nota patru pentru pacate capitale".Citat:
Postat în original de Iskander @ Jan 18 2006, 11:29 AM) [post=9241
Grow up a little, exista si alte luc]
www.bileteavion.ro
[/QUOTE]
Faptul ca un site face Search Engine Spamming nu inseamna ca nu are valoare, ca nu merge bine, ca nu are o strategie sau un scop. Nu e un fel de "cartonas rosu, ia loc, ai nota patru pentru pacate capitale".
Grow up a little, exista si alte lucruri pe lumea asta decat SEO.
<div class='quotetop'>QUOTE(Vivi @ Jan 18 2006, 07:13 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
Faptul ca un site face Search Engine Spamming nu inseamna ca nu are valoare, ca nu merge bine, ca nu are o strategie sau un scop. Nu e un fel de "cartonas rosu, ia loc, ai nota patru pentru pacate capitale".
Grow up a little, exista si alte lucruri pe lumea asta decat SEO.
[/QUOTE]
Daca un owner de website ajunge sa accepte aceasta metoda, sau daca foloseste aceasta metoda, din punctul meu de vedere, are "nota patru pentru pacate capitale". :)
Daca tot vrea sa se mandreasca cu restul website-ului (design, accesibilitate, functionalitate etc.) de ce apeleaza la acel text ascuns ? Inseamna ca pt el NU "exista si alte lucruri pe lumea asta decat SEO" :)
PS: mai folosesti (citesti) adresa @ilc.ph.edu.ro ? :)
Un site valoros, si facut cu cap, isi atinge scopul si fara astfel de tehnici. Sa zici ca faci spam doar pana iti urca site-ul in topuri e ca si cum ai zice ca furi doar pana iti pui afacerea pe picioare.Citat:
Postat în original de Vivi @ Jan 18 2006, 09:13 PM) [post=9269
Personal consider ca o astfel de tehnica e o pata pe imaginea unei firme. La fel cum e plagiatul de altfel. Degeaba incerci sa remediezi problema cand esti mare, ca toti vor tine minte cum ai ajuns acolo. Cel putin cativa dintre noi ne vom asigura de asta.
Sper ca n-am ofensat pe nimeni,
Ciprian.
P.S: Daca am ofensat pe cineva... il rog sa bea un pahar cu apa... sa faca gargara, si sa stea pitit int]
Faptul ca un site face Search Engine Spamming nu inseamna ca nu are valoare, ca nu merge bine, ca nu are o strategie sau un scop.
[/QUOTE]
Un site valoros, si facut cu cap, isi atinge scopul si fara astfel de tehnici. Sa zici ca faci spam doar pana iti urca site-ul in topuri e ca si cum ai zice ca furi doar pana iti pui afacerea pe picioare.
Personal consider ca o astfel de tehnica e o pata pe imaginea unei firme. La fel cum e plagiatul de altfel. Degeaba incerci sa remediezi problema cand esti mare, ca toti vor tine minte cum ai ajuns acolo. Cel putin cativa dintre noi ne vom asigura de asta.
Sper ca n-am ofensat pe nimeni,
Ciprian.
P.S: Daca am ofensat pe cineva... il rog sa bea un pahar cu apa... sa faca gargara, si sa stea pitit intr-un colt pana ii trece :lol:
am dat si un print screen, sa am o amintire :)Citat:
Degeaba incerci sa remediezi problema cand esti mare, ca toti vor tine minte cum ai ajuns acolo. Cel putin cativa dintre noi ne vom asigura de asta.