E vechi cazu asta imi aduc aminte ca l-am prezentat pe learn orikum Penibili .
Vivi : Un site castigator "Internetics" ar trebui sa fie "curat" si lipsit de astfel de practici ... parerea mea ....
Versiune printabilă
E vechi cazu asta imi aduc aminte ca l-am prezentat pe learn orikum Penibili .
Vivi : Un site castigator "Internetics" ar trebui sa fie "curat" si lipsit de astfel de practici ... parerea mea ....
Tocmai tu, Vivi ?
E aiurea cand te chinui sa faci un site k lumea si vezi peste ceva timp un site care face spam si o duce mai bine decat tine ...
Spam pana la urma inseamna sa trisezi ...
www. bileteavion.ro/bilete_avion_bucuresti_paris.html
si mai nou in toate paginiile....
ce ziceti de airlinetickets dot ro ?
:D
as vrea sa stiu ce agentie de turism e in spate...
VERY FUNNY
am un motor de cautare experimental, 2k.ro, si tot frec prin el o baza de date cu site-uri care se inscrie in categoria turism. printre care si acest site. faza funny e ca la ranking tot timpul imi intrau astia pe primul loc la calcule si nu stiam de ce (anul trecut aveam o metoda mai primara).
nu mai imi amintesc da mai era un site, care arata la fel ca bileteavion, facut cu acelasi template numai schimbate culorile care imi dadea Segmentation fault la expresiile regulate din cauza ca avea prin cod bagate tot felul de aiureli (headings de multe ori)
din experienta mea, mi-am dat seama ca un site bun, este acela care este gandit pentru vizitatori si nu pt boti, crawleri, etc.