-
Hopaaaa..... scuze ca postez tot aici, dar are legatura: se pare ca marele G si-a intors fata manioasa catre clubafaceri .ro : uitati-va la datele din alexa pe ultimele 6 luni :rockon:
Hmmm.... se pare ca nici ghidafaceri .ro nu o duce la fel de bine ca inainte..... (link alexa) :clap:
-
-
Partea amuzanta e ca se lauda cu acest fapt la clienti.
Eu dupa ce am inscris o firma, am fost sunat de vreo 5 ori sa le platesc abonament etc, ca firma si produsele vor fi bine pozitionate in google (prin spam evident).
Nu am intrat in polemici cu fata aia saraca, ii refuzam politicos...
Trebuie sa recunoasteti e o afacere buna, fac bani pe spam, clientii care nu cunosc pun botul, castiga pe termen scurt cat le merge ...
-
-
mfa & scrapsite
google.com/search?hl=en&as_q=reteta+mancare&as_epq=&as_oq=&as _eq=&num=20&lr=&as_filetype=&ft=i&as_sitesearch=&a s_qdr=all&as_rights=&as_occt=any&cr=&as_nlo=&as_nh i=&safe=images
Primul rezultat este retete.depenet.info, care se declara un site culinar, citez din continut: "Nu se taie marunt sunca cascavalul se arda. Este recomandabil sa organizati petrecere fara oeratie al hemoroizilor si opera noastra lista de grosimea unui carnat lung de fata de retete de rosii."
De fapt tot domeniul depenet.info, incluzand jocuri, firme, jucarii, ASE - nu am realizat o ducumentare exhaustiva a subiectului si posibil sa fi aparut subdomenii noi intre timp - este mfa&scrap, dar sunt interesat in mod particular de acest SERP. In consecinta, cu toate ca sunt de acord cu evitarea oricaror petreceri care mi-ar afecta zona hemoroizilor, l-am reportat catre Google saptamana trecuta.