Ce zici de asta?
Versiune printabilă
Ce zici de asta?
E spam toata ziua. search'in search pentru intoxicare
Mai jos o postare pusa aici de mine mai demult (Nu stiu inca cum sa linkez la post asa ca il dau cu copy/paste- Sorry)
e spus clar:Citat:
Vanessa Fox de la Google spune: In mod constant rezultatele de cautare web nu aduc valoare pt utilizator, si intrucit scopul nostru principal la Google este sa oferim cele mai bune rezultate de cautare posibile, noi excludem(banam) in general rezultatele de cautare din indexul nostru de cautare web (Google) (Desigur nu toate URL-urile ce contin /results sau /search sunt rezultate de cautare.)
In Webmaster Guideline http://www.google.com/support/webmas...y?answer=35769
Vanessa i-a luat la rost pe cei de la youtube care faceau asa ceva si youtube si-a cerut iertare si a scos orice seamana cu search'in acoloCitat:
Use robots.txt to prevent crawling of search results pages or other auto-generated pages that don't add much value for users coming from search engines.
textul plasat in footerul acestei pagini smartnews.ro/Hardware/9455.html , sub contoare, este spam?
Adica asta:Nuuu..e doar p rezentare pentru roboti. Sint serviti robotii cu cuvinte de prezentare. :goth:Citat:
The software company SMARTSOFT, operating in the software development area since 1997, is offering quality strategic software outsourcing services including process analysis, project management, marketing strategies, system analysis and design, support & deployment and search engine optimization, and IT and business consulting and development services. The Romanian IT Outsourcing Industry: A Stable Stable of Freelancers for the Online Marketplaces By Ulad Radkevitch, Outsourcing Journal IT freelancers and small businesses *********************************************This is well in advance of what China needs at present. In terms of respect for IP, China is improving. I predict we will have a presence in China, within 24 to 36 months.
Cel putin forumul nu poate "inghite" atata text.Citat:
The text that you have entered is too long (17598 characters). Please shorten it to 10000 characters long.
Uite si "agrafa".
Am bagat si eu un spam report pt clubafaceri cu linkul prezentat aici.
Same here... Spam report successfully submitted... :)
Ma gandeam acum la rezultatele acest rapoarte de spam.
As fi mai fericit sa vad clubafaceri ca incepe sa joace fair decat daca ar fi exclusi din google index.
a c varia . com... spam in footer ( cica cuvinte cheie :))) )
eu unul nu am vazut ca sa fie luate in serios spam reporturile pentru site-urile din altceva decat .com-uri :(