Certi omul degeaba, doar nu e scris de el: Things To Know Before Getting An Auto Loan In The USA*-*ARTICLESZones - information Zone - Reference - On Health, Fitness, Business, Home, Arts, Computers
Certi omul degeaba, doar nu e scris de el: Things To Know Before Getting An Auto Loan In The USA*-*ARTICLESZones - information Zone - Reference - On Health, Fitness, Business, Home, Arts, Computers
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Ok... nu e scris de el dar ce, faci copy-paste si nu citesti ce scrie?
De fapt mai sunt si expresii ca "semnezi ca primaru'" tot ce vine la rand fara sa mai citesti... deci nu ma mira. Oricum omul are nevoie de ajutor. Raman la părerea ca site-ul e prea incarcat.
Spunea Tudy de un "typo" intr-un mesaj, iar mie imi place sa spun ca, mai ales in domeniul computerelor, e bine sa citesti ce scrie... de la mesaje de eroare pana la texte copiate. N-ai timp sa citesti? Fă-ţi timp sau apuca-te de altceva. Eu n-am stat sa citesc tot dar peste asta am dat cu ochii in cele 5 minute (maxim) cat am stat pe site.
P.S. Spor la treaba om bun.
Mersi baieti.Ce sa zic....va dau dreptate.Engleza nu e limba mea materna...o stiu dar nu perfect.
Si apoi.....chestia cu timpul...hmm....am inceput vreo 5 site-uri deodata...si cred ca trebuie sa le revizui...sa o iau mai incet.
Sincer, nu sunt rau intentionat, daca vrei sa faci cat de cat o mica afacere din ceeea ce faci.
1 - ai nevoie de un look .
2 - de o functionalitate
3 - Promovare
Daca cumva faci acum promovarea, este facuta degeaba, nu exista o grafica o identitate a proiectului, totul este asezat halandala.
Contacteaza o firma de dezvoltare web, o firma buna,,, nu recomand , persone fizice ce se pricep si ele la una alata .
Pune deoparte cel putin 5000 e ( 2500 aplicatia cu tot cu desighn - si minim 2500 ptr promovare )
Dupa care te poti gandi la un minim de succes.
Altfel nu faci nimic. In primul rand trebuie sa pari serios, eu cand am aruncat o privire pe site-ul tau nonstop4you.com, sincer nu cred ca daca as fi un utilizator de rand, as mai reveni.
Tot ceea ce am afirmat , este pentru a te ajuta, nu sa denigrez.. Spor la treaba.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)