schimbati mah cineva greseala din titlul .. atata vreme sta dea oaia atarnata :D
Versiune printabilă
schimbati mah cineva greseala din titlul .. atata vreme sta dea oaia atarnata :D
totusi cam mic pretul... prea mic... e vorba de timp totusi... cred ca ai prea putine comenzi si din cauza asta ceri asa putin.
Un profesor de info, proaspat intrat in invatamant castiga 700 de lei pe luna. Ce te face sa crezi ca eu nu-mi permit sa angajezi oameni care trebuie doar sa completeze formulare si sa dea clickuri pe linkurile de confirmare? In felul asta am si timp si fac si bani. Si apropo, de la 1 ianuarie o sa emit si facturi.
costy, 1000 de submissions le faci in 2 zile (daca o faci manual). Asta inseamna un 32 de lei pe zi pentru tine. Minus profitul tau, minus taxele catre stat (daca declara veniturile, dar sa presupunem ca o face), maxim 20-25 de lei pe zi pentru angajat. Asta inseamna maxim 6 mil pe luna, daca lucreaza si sambetele. Mai bine ramane profesor :)
Si daca se deschid directoarele direct la pagina de submit, iar adresa de email, titlul si descrierea se completeaza automat, pentru selectarea categoriei si intrucerea codului de siguranta nu sunt necesare mai mult de 15 secunde.Ba chiar am incercat sa spun codul de siguranta la microfon, dar programelor care scriu ce le dictez, nu prea le-a placut accentul meu in engleza, ca daca mi-ar iesi si asta...
Adevarul ca e exista si directoare care iti cer sa faci cont, care mananca o gramada de timp, dar nu lucrez cu asa ceva.
Sunt o gramada de chestii pe care le poti automatiza in procesul de inscriere, si care nu afecteaza in nici un fel partea de seo, ci doar timpul celui care se ocupa inscrieri. Iata cateva exemple:
- completarea automata a unor campuri din formular cu date prestabilite de client;
- dupa ce termini cu un director, sa treci la pagina de submit a urmatorului cu un singur click;
- vizitarea linkurilor din mesajele de confirmare (pentru asta tre sa creez cont de email pe serverul meu);
- lucrul in paralel cu mai multe directoare ca sa nu pierzi timp cand se incarca paginile.
Daca imi spune cineva cum este penalizat un site de aceste automatizari (cu dovezi), eu ma las de meseria asta in secunda urmatoare, pentru ca n-am chef sa-mi reproseze cineva ca i-am distrus situl. Eu asa imi promovez toate siturile si chiar ma grabesc sa fac cat mai multe, pentru rezultatele pe care le obtin sunt prea frumoase si poate ca la un moment dat, cei de la google vor crea niste filtre care sa diminueze greutatea linkurilor din directoare.
Credeam ca toti facem asta, cu diferenta deschiderii directorului direct la pagina de submit: clientii mei vor un raport clar, in care sa le arat unde le-am trimis site-ul. Fara raport treaba merge de 3 ori mai repede.
Also, ca o opinie personala, nu ar trebui sa te concentrezi asupra directoarelor unde treaba merge rapid ci asupra celor care sunt active. Arunca un ochi aici Add URL.nu : Add your URL to free SEO friendly directories si o sa vezi doar 8-900 de directoare active. Exista mii pe net dar multe nu mai fac inscrieri de luni sau ani.
costy81gl: te mai ocupi cu directory submissions? vroiam sa-ti trimit un PM dar sunt nou si nu am 5 posturi :(( te rog sa-mi trimiti ID-ul tau sau adresa mail, sa te pot contacta.
ti-am trimis pm cu detaliile