Costi cat dureaza aceasta inscriere?
Versiune printabilă
Costi cat dureaza aceasta inscriere?
2 zile
Salut,
1. Mai este valabil?
2. Esti din bucuresti?
3. Ce reducere imi faci daca vreau sa inscriu 2 site-uri?
Sunt din Galati.
Legat de reducere, ti-am raspuns prin pm.
rapid :)
Eu ma gandesc ca dauneaza sa ai atatea link-uri catre tine dintr-o data. Multi spun ca listarea in aceste directoare se face diferit ca timp, dar totusi vor fi multe aprobate intr-o perioada scurta.
Nu stiu daca un domeniu inscris rapid in 3000 de directoare va avea rezultate bune cat ai clipi din ochi.
De daunat, nu dauneaza pentru ca nu poti controla linkurile spre site-ul tau. Rezultatele se vad cu timpul, nu cat ai clipi din ochi. Depinde si de calitatea linkurilor.
Depinde si de rata de acceptare, plus ca timpul de review este diferit pentru respectivele directories...so nu cred ca e vreo problema cu aparitia brusca a prea multor links catre site. Am folosit si eu de curand un astfel de serviciu (de pe forumul DigitalPoint), astept rezultatele.
Stiu ca timpul de review si acceptare este diferit, dar exista si riscul sa nu fie ;)
Atat timp cat nimeni nu stie exact cum functioneaza motorul de cautare Google (poate cei care l-au creat si lucreaza la dezvoltare), fiecare poate sa aiba o parere...
Oricum daca un site nou are 500 de legaturi spre el, sa zicem, in prima luna de la lansare nu mi se pare a avea legaturi naturale si cred ca, motoarele de cautare sesizeaza asta (sau ar trebui). Pe de alta parte, ideea de link "natural" a cam disparut in opinia mea ... nu mai sta nimeni sa astepte ca webmasterii sa le gaseasca site-ul, sa-l considere util si sa puna un link spre el. Asta ar fi natural.
Acum este o mare competitie intre cei care fac SEO, care numai a "natural" nu arata. Si e ceva normal la urma urmei...
nu ar fi normal pentru ca un webmaster nu poate controla linkurile spre site-ul lui! Efecte negative nu pot sa apara. Insa cine spune ca trebuie neaparat sa apara efecte? :))
parerea mea proprie si foarte personala este ca 500 linkuri in prima luna sunt mai bune decat 50. ;)