-
Am colaborat cu Tony. Pe nisele pe care le-am solicitat eu nu au fost rezultate WOW, dar in ceea ce priveste colaborarea cu persoana sunt multumit. Tony si-a facut treaba foarte bine si a fost transparent cu tot ce s-a facut.
Tony, poate ar fi interesant, dupa ce se fac mai multe teste, sa tragi niste concluzii asupra niselor care merg mai bine si sa te axezi in general pe acele nise.
-
eu o sa fiu rebel si iau doua postari pentru afiliere :)
-
Mersi de feedback remy.
Asa cum am explicat si ati inteles din feedback-urile precedente, postarile primesc multe click-uri daca se publica ceva util, nu un simplu site de prezentare sau un produs banal.
Vor face buzz mare acele articole, servicii, reduceri sau produse care sunt WOW si care sunt utile pentru oricine, indiferent de varsta sau de sex, precum cel cu biletele de avion. Altfel, postarile sunt bune doar pentru prezenta in SM si primirea unor link-uri nofollow de la site-ul nr 2 in Alexa.
Kidu, daca vrei sa iti mearga pe afiliere serviciul meu, va trebui sa nascocesti asemenea articole, dar nu cred ca vei intampina probleme in aceasta privinta, ca doar te-ai ocupat si tu de content writing o buna perioada de timp ;)
-
Am cautat dar nu am gasit.
Grupurile sunt doar romanesti?
Pe mine m-ar interesa in grupuri de francezi, americani, australieni, englezi...
-
Toate grupurile sunt romanesti. Nu m-am axat decat pe ai nostri :)
-
In speranta ca SEOPEDIA nu se va dezvolta in continuare intr-o directie a nesimtirii si bagarii in seama, am rugamintea ca un moderator sa stearga postarea de mai sus si sa ia in calcul raportul efectuat la adresa acelui user.
Acum pentru toti colegii:
Riscul postarilor mi-l asum eu, nu doritorii postarilor pe Facebook, ca in cazul acelei aplicatii.
Iar doritorii unor astfel de postari, care aleg folosirea unei aplicatii banale, trebuie sa aiba la cunostinta ca pentru a putea posta trebuie sa fii membru al acelor grupuri, iar acceptarea intr-un grup poate varia intre o zi (in cel mai fericit caz) si cateva luni (la unele grupuri am aderat din martie si inca n-am fost acceptat).
Restul motivelor pentru care se poate apela la asa ceva, le-am spus deja.
Multumesc!
-
Acest serviciu nu mai este valabil.