Colaborare 5 site-uri .EDU Romanesti
Am preluat 5 site-uri .edu romanesti (ex: http://iasi.edu), pe care bineinteles vreau sa le dezvolt, si normal nu am timp. Asa ca propun o colaborare.
Site-urile le-am preluat pentru linkuri quality, PR mare, domeniu .edu romanesc.
Ma intereseaza cei care vor sa colaboreze cu mine la dezvoltarea celor 5 site-uri.
Ofer 2 advertoriale in schimbul instalarii si configurarii (diverse functionalitati) a 5 theme de drupal, joomla sau wordpress. (2 ADV in total, nu 2 per site:) ) . Instalare cms, theme si componente,( plugins, widgets ).... necesare. Se pot impartii 2 site-uri = 1 adv, 3 site-uri = 1 adv. 2 sunt mai grele!
Ofer 1 advertorial pentru : creare si postare continut in site. (1/ site).
DA, e o munca destul de complicata, dar cred ca valoarea acelui advertorial (2 linkuri in el, bineinteles de calitate) isi merita banii.
Advertorialul ramane forever (cat exista site-ul), iar pr-ul sper sa ajunga cel putin 7.
- pr mare
- domeniu .edu
- curat, ne-spamat (max 2 linkuri externe pe pagina, fara sitewide)
- content in limba romana (+ engleza)
- ip de ro
Cred ca valoarea unui advertorial e destul de mare, mai ales dupa ultimele updates.
Pentru cei care doresc o astfel de colaborare (adv vs cateva ore de munca), trebuie sa tina cont ca rostul site-urilor sunt de a oferii linkuri de calitate foarte mare, dar in acelasi timp, nu pot oferii linkuri concurentei. Multi dintre voi stiti nisele mele, iar cei care nu stiti, va rog trimiteti PM si cu nisa pt care veti dorii advertorialul, astfel incat sa nu ne "incurcam" reciproc.