-
Topicul este despre cu totul alt subiect! Daca aveti intrebari folositi pm!
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Apropo: iasi.edu nu-mi apartine ( este un Exemplu), nu detin domenii .edu, nu inregistrez domenii, nu vand domenii .edu, nu vand linkuri pe site-uri.edu, ..... sper ca m-am exprimat destul de clar acum! Ofer doar un advertorial, la schimb cu cateva ore de muna! Restu e cancan!
-
Of, Tom, nu-i lasi pe oameni sa te dea in judecata ca faci ceva ilegal? :)))))))))))))
Asta a fost cel mai amuzant topic de pe seopedia din ultimii ani.
-
Tom, dacă se apropie Paștile și vreau să cumpăr un miel din piață, am tot interesul să verific vânzătorul, altfel s-ar putea să mă trezesc cu hot-dog (la propriu) în cuptor.
Iar dacă la întrebarea mea "de unde ai mielul", vânzătorul îmi spune că asta nu se poate discuta în public, încep să mă gândesc nu numai la câini, dar și la pisici.
OK, nu vinzi link-uri, ci faci un troc.
Ce garanții oferi prestatorului că va primi răsplata ? De unde știe un potențial doritor că nu va munci pe gratis și peste două săptămâni domeniile nu vor fi șterse din motive de abuzuri ?
- domeniile zici că nu-s ale tale;
- whois-ul le duce în Medgidia (zici că e polul e-academic al României);
- conținutul e copiat de pe site-urile facultăților, dar e găzduit pe un server destul de obscur;
Oare responsabilii din universitățile din Iași, Brașov, Constanta si București sunt de acord cu copierea site-urilor oficiale pe alte domenii ?
Restul, vorba ta, e cancan.
-
@ Dan, ii las:)
@ Gupi, ma depaseste sincer raspunsul tau. Nu stiu despre ce domenii vb ( Iasi, brasov, constanta, bucuresti ? ), implicit nu stiu de whois, de continut, si daca sunt sau nu de acord anumite universitati pentru copierea continutului. As putea sa ma interesez, dar repet, am alte lucruri mai importante de facut. Exemplu cu "miel-ul" banuiesc ca e doar pt mine sa-mi stimuleze cei 2 neurori, dar din pacate tine de "vanzare", iar eu chiar nu am un anunt de vanzare.
Nimeni nu a cumparat de la mine niciodata vre-UN link, pentru ca NU vand linkuri.
P.S. Discutia a devenit penibila si bineinteles inutila. Daca timpul pierdut pe acest topic il foloseam sa instalez cateva teme, discutia nu-si mai avea rostul. Rog un moderator sa inchida topicul, a devenit inutil, si deja nu-mi vine sa cred cat timp pot pierde aiurea. Puteti continua discutia pe diverse bloguri de profil sau deschideti un post separat.