Mersi frumos de feedback :)
Versiune printabilă
Mersi frumos de feedback :)
Sarbatori sarbatori. La 2 advertoriale cumparate (ori ca le public pe blog, ori ca nu), ofer altul gratuit pe sanatateata.org (scris tot de mine, dar va face parte doar din categoriile de aici). Deci nu voi publica pe acel blog advertoriale/articole despre jocuri sau masini. Sa nu mai existe intrebari, pretul total va fi de 10 euro.
P.S: 300/350 de cuvinte + 3 link-uri. Advertorialul gratuit va avea tot 3 link-uri, dar minim 200 si maxim 250 de cuvinte.
Nu mai pot edita: Advertorialul gratuit va avea 2 link-uri.
Stiri IT, SEO, tutoriale si divertisment - 5 euro/advertorial - 300 - 350 de cuvinte + 2 link-uri (public advertoriale pe orice nisa);
Despre sanatate, boli, tratamente, diete si produse naturiste - 4 euro/advertorial - 200 - 250 de cuvinte + 1 link (public DOAR advertoriale ce sunt pe nisa site-ului);
Despre animale - 4 euro/advertorial - 200 - 250 de cuvinte + 2 link-uri (public DOAR advertoriale ce sunt pe nisa site-ului);
Pretul pentru articolele ce nu vor fi publicate pe niciunul dintre site-uri este de 5 euro/300 - 350 de cuvinte. Daca se cer mai mult de 3 articole (inclusiv), se ofera 1 gratuit (scris tot de mine) pe unul dintre cele 3 site-uri.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Pentru cel care a dat negativ cu mesajul "bump": a trecut mai bine de 1 luna de la ultimul reply de-al meu in acest topic asa ca, te rog, informeaza-te inainte de ce inseamna "bump".
Am colaborat si totul a fost ok si prompt.
Am colaborat de mai multe ori chiar, user serios.
Am colaborat. Sunt foarte multumit de calitate, corectitudine si promptitudine.
Multumesc
Am colaborat si eu si totul a decurs ok! Multumesc.
Multumesc tuturor de feedback. Acum sa trecem la treburi si mai serioase, deci eu scriu articole pentru 5 euro/300 - 350 de cuvinte, asta e veche deja, bun. Am facut rost de vreo 8 - 10 directoare de articole web active (Spania rullz) cu PR 0, 1, 2, 3 (cam pe aici se invart) si m-am gandit sa fac un mic "biznis". Incep:
-300 - 350 de cuvinte - scrise/traduse de mine = 7.5 euro;
-300 - 350 de cuvinte - scrise de voi/traduse de mine = 2.5 euro;
La mai mult de 3 articole (inclusiv), mai lasam din pret (doar in cazul in care sunt scrise si traduse de mine). La mai mult de 5 articole (inclusiv), mai lasam din pret (doar in cazul in care sunt scrise de voi si traduse de mine).
Important: Am nevoie sa specificati cate link-uri doriti in articole deoarece unele accepta unul, altele doua, iar altele trei.
Atentie: Platiti doar in cazul in care sunt aprobate.
Plata: Transfer bancar sau Paypal (prefer prima varianta, dar daca nu se poate, e ok si a doua).
Am reusit sa bag si eu doua articole (va arat prin PM mostrele). As mai avea una alta de adaugat, dar nu vreau sa scriu un roman neinteresant. Alte detalii, cu mare placere le ofer prin PM.
P.S: Am si un director de turism (PR2) care accepta doar articole pe nisa turism (stiu ca sunt ceva utilizatori ce activeaza pe aceasta nisa de aceea am mentionat).
Cate directoare de articole ai cu Pr >2
Am articolele in romana pentru ce se pot traduce in spaniola
Fa-mi un pret pentru cate 2 articole pentru fiecare director, articole in romana am
Ai PM.
Primele trei persoane vor plati doar 5 euro pentru un articol (inclusa si traducerea)/300 - 350 de cuvinte, iar doar pentru traducere, 2 euro.
Nu se-ncumeta nimeni? Repet, platiti doar daca sunt aprobate.
Pachet 1
-3 advertoriale (+5 link-uri/200 - 250 de cuvinte);
Bonus: Un articol (la alegere) va fi tradus si publicat intr-un director web strain (am specificat tara);
Pret: 10 euro.
Pachet 2
-6 advertoriale (+10 link-uri/200 - 250 de cuvinte);
Bonus: Doua articole (la alegere) vor fi traduse si publicate intr-un director web strain (am specificat tara);
Pret: 18 euro.
Pachet 3
-9 advertoriale (+14 link-uri/200 - 250 de cuvinte);
Bonus: Trei articole (la alegere) vor fi traduse si publicate intr-un director web strain (am specificat tara);
Pret: 25 de euro.
Advertorialele vor fi publicate pe scriudetoate.com (PR 2) sau/si ebogdan.info (PR 0), alegerea va apartine.
am colaborat si eu.
multumesc!
Multumesc frumos si eu, Todosin.
Am doua articole ce urmeaza sa le public, dar inainte de-a le publica vroiam sa va intreb, e cineva care doreste doua link-uri in ele (2.5 euro/2 link-uri)? Unul e despre reduceri, iar altul despre diete/cum sa-ti mentii greutatea. Unul va fi publicat pe nisa lui, cel cu dieta.
Pot s-astept pana maine la ora 12 la amiaz.
Ultimul "anunt" nu mai e valabil.
Am nevoie urgent de bani, asa ca, la comandarea primului pachet, primiti o inscriere gratuita in directoare straine, doua daca alegeti al doilea pachet si trei daca alegeti al treilea pachet . Din pacate, pot accepta doar plata prin transfer bancar. Azi sau niciodata, adica "oferta" e doar azi valabila, azi am nevoie de bani.
SUPER OK, am colaborat, recomand
Mersi frumos, mihh. Te recomand cu caldura si eu :).
Momentan am coborat pretul la 10 lei/advertorial/250 - 300 de cuvinte + un link (pentru 5 lei in plus, doua). Nu ofer mai mult de doua link-uri. Advertorialele pot fi publicate pe: scriudetoate.com, ebogdan.info, despreanimale.org sau pe despresanatate.com.
Am colaborat cu Bogdan ! User serios si pe subiect !
Multumesc mult, Cucu. Pot spune exact acelasi lucru!
Anunt:
-scriudetoate.com si despresanatate.com au fost mutate pe un IP nou;
-ebogdan.info si despreanimale.org au ramas pe IP-ul vechi.
...iar preturile raman aceleasi, 10 lei/advertorial + 1 link sau 15 lei/advertorial + 2 link-uri.
Anunt: 15 lei/advertorial in directoare de articole spaniole.
Articolele sunt foarte bune, Bogdan este serios si rapid.
Multumesc mult, prodan.
Inca valabil. Pretul e de 15 lei pentru concepere/traducere in lb. spaniola (250 - 350 de cuvinte) si publicate in directoare web de articole. Platiti doar cand si daca sunt aprobate.
Am colaborat si eu cu el, recomand, e serios si rapid.
Am colaborat si am fost multumit
Multumesc mult, Slobodan si Maldinii.
Preturi vechi, dar noi.
Advertorial scris de mine: 7 euro/300 - 350 de cuvinte + 2 link-uri;
Advertorial scris de voi: 5 euro/300 - 350 de cuvinte + 2 link-uri.
Daca vreti sa fie si traduse/publicate in directoare web spaniole, adaugati 1.5 euro in plus.
Plata se poate face via paypal sau transfer bancar (BCR).
*Primele 3 persoane de pe Seopedia care comanda minim 3 advertoriale, primesc unul (dintre cele comandate - tradus) gratuit intr-un director web spaniol (ceea ce inseamna 2 link-uri in plus).
Weekend-ul asta pretul coboara la: 5 euro/250 - 300 de cuvinte + 2 link-uri. De luni, acesta revine la "normal".
Citat:
Daca vreti sa fie si traduse/publicate in directoare web spaniole, adaugati 1.5 euro in plus.
am colaborat, user serios, recomand.
Mersi mult, mihh. Am mai colaborat cu tine si totul a decurs perfect. Te recomand in orice zi/ora.
Un mic update:
Momentan cobor preturile la advertoriale:
-4 euro/250 - 300 de cuvinte + 2 link-uri + gratis un articol intr-un director de articole (primii 5) - va fi tradus originalul, bineinteles, nu motamo;
-3 euro/250 - 300 de cuvinte + 1 link.
Link-uri in Blogroll (pe un IP: scriudetoate.com, hiphopro.com, despreanimale.org, versurisipoezii.info | pe alt IP: despresanatate.com, ebogdan.info): 4 euro/luna sau 3 euro/luna daca se cumpara pe minim 3 luni (ofer pe maxim 6 luni).
Ofer link-uri/bannere si pe rowriters.com (maxim 6 luni). Preturile (reduse) se pot vedea pe site.
Salut Bogdan,
Articole de 350+ cuvinte pe nisa fashion in romana. Doresc sa le postez pe site-ul propriu, care ar fi pretul pentru un articol?
Am reusit si eu sa cumpar de la Calin un articol, scris bine si rapid. Tranzactie efectuata cu succes.
Salut Bogdan mă interesează și pe mine un articol pe tema tabletei Sony Xperia S. Un fel de review, să zicem cam 1000 de cuvinte. Aștept un mesaj de la tine pentru mai multe detalii :)
Revin.
Romana:
4 euro/articol/advertorial de 250 – 300 de cuvinte (fara publicare);
4 euro/articol/advertorial de 250 – 300 de cuvinte (cu publicare intr-un director web de articole);
4.5 euro/articol/advertorial de 250 – 300 de cuvinte + 1 link (cu publicare - vezi unde);
5.5 euro/articol/advertorial de 250 – 300 de cuvinte + 2 link-uri (cu publicare - vezi unde).
*Comenzile de 10 bucati (sau mai mari) beneficiaza de reducere (6 euro).
Spaniola:
5 dolari/articol/advertorial - 300 - 400 de cuvinte (fara publicare);
5 dolari/articol/advertorial + 1/2 link-uri (depinde de director) - 300 - 400 de cuvinte (cu publicare intr-un director web spaniol de articole);
8 dolari articol/advertorial + 1 link - 250 - 300 de cuvinte (cu publicare pe blog-uri spaniole actualizate - posibilitate de-a opta pentru PR-ul dorit si nisa dorita).
*Comenzile de 10 bucati (sau mai mari) beneficiaza de reducere (-1 dolar/articol/advertorial).
Intrebarile se pot adresa prin PM.
Am colaborat si sunt foarte multumit. Recomand.
Multumesc, indiscutabil. Si eu te recomand, de asemenea :).
Reducere (doar) de weekend:
Pachetul A (bonus un link timp de o luna)
Include 3 articole de 250 - 300 de cuvinte/10 euro
Pachetul B (bonus un link timp de doua luni)
Include 5 articole de 250 - 300 de cuvinte/17 euro
Pachetul C (bonus un link timp de trei luni)
Include 10 articole de 250 - 300 de cuvinte/34 euro
Comenzile se vor onora saptamana care urmeaza deoarece in weekend voi fi plecat. La cerere se adauga un link si se publica pe: scriudetoate.com sau/si ebogdan.info (IP-uri diferite).
Bonus: Un link timp de o luna (doua, trei) in sidebar-ul blog-ului scriudetoate.com sau ebogdan.info.
Repet: Oferta valabila doar in weekend (pana duminica, ora 00:00).
Ramane valabil si:
Citat:
Spaniola:
5 dolari/articol/advertorial - 300 - 400 de cuvinte (fara publicare);
5 dolari/articol/advertorial + 1/2 link-uri (depinde de director) - 300 - 400 de cuvinte (cu publicare intr-un director web spaniol de articole);
8 dolari articol/advertorial + 1 link - 250 - 300 de cuvinte (cu publicare pe blog-uri spaniole actualizate - posibilitate de-a opta pentru PR-ul dorit si nisa dorita).
*Comenzile de 10 bucati (sau mai mari) beneficiaza de reducere (-1 dolar/articol/advertorial).
M-am intors de unde am fost, am rezolvat mai rapid. Voi onora comenzile incepand de astazi!
Am uitat sa mai precizez: Plata pentru articolele in spaniola se va face via Paypal.
Azi - Oferta doar pentru primele 6 articole/advertoriale:
Citat:
-12 lei - articol/advertorial (romana) de 250 - 300 de cuvinte + 1 link | publicare pe scriudetoate.com sau ebogdan.info (ip-uri diferite);
-La 3 articole/advertoriale comandate se ofera si un link (pe o luna) pe unul dintre cele doua site-uri;
-Plata (in avans sau dupa scriere si publicare) doar prin transfer bancar (BCR, ING sau Raiffeisen).
Sunt eu interesat. Ai pm.