-
Pentru mine nu merg bine urmatoarele:
1) Favicon - imi arata alta imagine
2) Logo - imi arata alta imagine
In rest, avand in vedere ai zis ca o sa implementezi si altele, eu zic ca este un tool ok pentru persoanele care sunt la inceput si care poate atrage clienti catre alte produse -> in cazul in care vei oferi servicii SEO si/sau de consultanta.
Parerea mea e ca orice initiativa care incearca sa dezvolte piata este binevenita :)
-
Instrumentul poate fi folosit de detinatorii de site-uri care angajeaza agentii SEO fantoma care nu tin cont de lucruri elementare ... ceva de genul Score your SEO Agency :)
-
Incerc sa fac cont, imi spune ca adresa e deja folosita. Ii dau forgot password -> Error 404 - File not Found..
-
@Flavian - thanks - am rapoartat bug-ul - incearca cu un alt email ca sa tetezi platforma momentan
-
In rest am observat cam ce au raportat si colegii mai sus, daca mai vad ceva o sa te anunt.
-
La fel si la mine, prima data mi-a spus ca email-ul este deja folosit, am incercat cu alta adresa si a functionat.
Este ok, nu am observat alte probleme. Astept implementarea mai multor factori.
-
Imi place dar mai exista multe lucruri utile pentru incepatori pe care le poti adauga incat sa maresti complexitatea auditului cum ar fi:
- keyword density
- date whois si vechime site
- broken links/linkuri externe/interne catre care trimite siteul
- www non www redirect
- daca e optimizat pentru mobil
- daca are 404 page custom
- valabilitatea numelui pe alte tld-uri
- daca se afla ip-ul in lista de spam ..
- viteza de incarcare
- marimea siteului si posibilitati de optimizare
Astea mi-au venit acum daca mai observ ceva o sa iti trimit pe PM.
-
@Andrei BD - multumesc pt feedback - te anunt pe masura ce le implementam - 6 dintre ele erau deja in curs de implementare asa ca vor fi disponibile destul de rapid
-
rezolvate:
- domain check pentru newTLDs
- register to view redirect
- favicon
lucram la rezolvarea celorlalte probleme raportate.
Multumesc tuturor celor care au trimis feedback.
-
Nimic nou. Doar bla bla bla. Unde e logica? Doar sa faceti oamenii sa se inregistreze si pe urma sa-i turbati cu email-uri. Parerea mea. Restu poate apreciaza. Nimeni pana acum de cand a intrat noul algoritm nu face un tool stabil in care sa-ti zica ce faci gresit. "Doar aia ai, deaia n-ai, pune-i si deaia ca poate merge, sau stai ca tot nu e bine"