Salut,

Numele meu este Tudor.

Iskander = Alexandru Macedon (asa-i spunea fiul lui Darius care fusese rapit de acesta).

Activez si ma intereseaza urmatoarele:

- femeile, femeile, femeile
- Top Management si Leadership
- training, modelare manageri de succes
- hacking - din pacate de mult nu m-am mai ocupat
- programare neurolingvistica (NLP) - http://www.nlpu.com pentru cei interesati
- SEO, webdesign, ceva programare
- sport - culturism
- software open source
- investitiile
- afacerile de orice fel cat timp sunt legale si-ti ofera adrenalina
- muzica: rock, rock si iar rock si clasica, jazz, hip-hop etc.. moarte manelelor
- branding si marketing, relatii publice dar toate acestea la un alt nivel, vazute si aplicate prin prisma NLP
- psihologie aplicata in afaceri
- mai nou ma intereseaza si hipnoza dar n-am apucat sa aprofundez

urasc:

- diplomele
- notele
- criteriile de evaluare impuse de societate
- credintele care ne blocheaza: ex ca sa nu fiu inteles gresit: pentru a fi cineva trebuie sa ai note mari si o diploma, fara facultate nu faci nimic, fara bani degeaba ai idei ca tot nu vei reusi, in toate trebuie ceva noroc, fara munca grea nimic nu se obtine - toate aceste credinte ne indeparteaza de obicei de tzel.
Pentru a continua exemplul: Ce este m important sa am note mari sau sa stiu? Am nevoie de diploma ca sa ce? Sa-mi ateste cunostiintele dar cu totii stim ca acest cunostiinte sunt cel mai bine atestate de fapte, orice prost are diploma in schimb. "fara bani degeaba ai idei" - credinta care te blocheaza de la a actiona.. deobicei intrebarea cea mai buna pentru toate aceste credinte este.. Ce vreau cu adevarat sa obtin? Cum pot obtine ce vreau? Daca n-am bani cum totusi as putea sa-mi pun in aplicare ideea? etc

Ce-mi place la SEO (si consider ca este si amuzant) este faptul ca in lumea asta sute de mii de minti omenesti se chinuie sa-si dea seama ce au nascocit 2 minti.

Quo vadis Google?

Ok, deja am scris cam mult... poate ca-s prea mahmur

Bafta!
PS. incurajez diversitatea si oamenii care in afara de job-ul lor sau de o pasiune incearca sa vada si sa faca si altceva.

PPS. trebuie sa va mai spun ca-i urasc pe obsedatii de reclame, advertaizarii, creativ dairectori si aceste genii care cred ca fac cultura si persoanele care considera ca un eveniment unde se pun reclame este un eveniment cultural, si le curg balele cand vad floarea cea vestita a publicitatii (bineinteles nu ma refer la oamenii adevarati precum Naumovici si multi altii)

hai norok

un film care mi-a placut ff mult Anger Management unii au vazut o comedie in el, eu am vazut un film cu un mesaj adanc