-
inca un forumist
Salutare tuturor
Urmaresc forumul de ceva ani dar abia acum m-am decis sa ma alatur in calitate de "scriitor" si nu doar de observator. Nu sunt de formatie programator ci mai degraba din zona de marketing.
Din 1996 am lucrat in domeniul e-business, internet marketing, seo din diferite ipostaze (consultant independent sau prin companie ) in general pe piata americana (direct sau ca si subcontractor). Mi-au trecut prin mana undeva pe la 200 - 250 business-uri de "mutat" online cu diverse implicari (de la concept total cu garantii de succes online majoritatea proiectelor pana la reproiectari simple de seo).
Desi sunt un antreprenor si un independent convins nu am dezvoltat proiecte personale, rezumandu-ma acum catava ani doar la achizitionarea de domenii interesante (marketing.ro, doctor.ro, etc) fara insa a dezvolta ceva in nume propriu . Si site-urile mele de prezentare au o vechime considerabila , ultimele update-uri datand de prin 2000 - 2001 :-)
Constat insa ca din 2007 s-a produs o crestere semnificativa a pietei online romanesti. Deja lucrurile devin interesante prin prisma bugetelor alocate dar mai ales prin prisma mentalitatii detinatorilor de site-uri. ( imi aminte cu oroare de anii 2000 cand am sondat piata romaneasca pentru servicii complete de internet marketing iar majoritatea interlocutorilor mei aveau un aport de business understanding major cum ar fi "as vrea un flash dinamic si colorat si cu muzica in home page".
Asa ca , iata-ma si pe mine aprobat pentru a intra in comunitatea "seopedia", prilej cu care va salut pe toti (colegi de seopedia, poate viitori parteneri, colaboratori, competitori, etc - cine stie :-)
Daniel
-
Bine ai venit, Daniel!
Faci si campanii PPC ?
-
Salut
De regula garantez clientului un anumit nr de leaduri (si desigur eu in spate gestionez si ppc pentru atingerea targetului)
-
Bine ai venit Daniel. Foarte faina introducerea.
-
Bun venit Daniel, interesanta descriere ti-ai facut, banuiesc ca si scrisoarea de intentie a fost la fel de interesanta. Mult succes!
-
Cristiane .. dupa introducerea domnului pot spune ca ai avut o idee buna la noua forma de Sign Up
Bun venit Daniel !
-
Eu am votat topicul cu cinci stele !
A fost foarte buna ideea cu scrisoarea de intentie !
Asta este o prezentare facuta de un profesionist !
-
Foarte faina, intr-adevar. Nu de dumneata se spunea in revista Capital acum vreo 3 ani ca esti primul din Ro care face SEO cind deja existau siteuri mai vechi care ofereau servicii de genul asta? Siteuri care apareau deja in google pentru cuvintele cheie , cind al dumitale era pe unde va pe pagina... nu stiu care?
Si daca nu ma insel, am vorbit chiar cu Cristi Mezei despre subiectul astam, insa nu retin daca pe mess sau la telefon. Am o memorie de elefant, insa asta nu mai retin exact.
Am senzatia ca da; de la cineva de la dumenata am auzit prima data de o garantare a unui numar fix de vizitatori pe zi, in conditiile in care nici nu se stia care e targetul siteului...
Daca ma insel, scuze anticipat... Insa cred ca nu ma insel deloc. Pentru ca e prea mare coincidenta de nick, site prestator si nume site + nume firma promovate in revista Capital.
-
Este normal sa se poata garanta un anumit numar de vizitatori pe zi , atata timp cat exista si proxy !
-
... Eu credeam ca aici se vorbeste de SEO, nu de pacalirea potentialului client...
A, si s-a discutat aici chiar despre articolul respectiv... Au trecut mai bine de 3 ani de atunci, insa fata nu uita repede. :whistle:
http://forum.seopedia.ro/locuri-de-m...imization.html