Rezultate 1 la 10 din 26

Subiect: va urasc pe toti :)

Afișare hibrid

Michael este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    20th December 2007
    Locaţie
    Arges- Romania
    Vârstă
    62
    Posturi
    128
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de soozie Vezi Post
    Hello!

Va urasc pe toti! Serios! Sunt copywriter, si jobul meu ar fi si mai de vis daca nu ati exista, daca as putea scrie linistita fara sa tin cont de procente, densitati, cuvinte cheie si numere maxime de caractere.

Nonetheless, prin peregrinarile mele internetistice in cautarea unui forum in care sa se vorbeasca, macar remotely, despre internet marketing, am dat (si) de seopedia (ma intreb cum de a iesit pe prima pagina din google dupa cuvintele cheie 'internet marketing forum' /blink), and voila, here I am.

Hai ma, glumea, recunosc ca sunteti folositori, thank God ca existati, doar ceea ce faceti voi e chintesenta internet marketingului, si nu copy-ul.

May you have good lives, ta-ta.
    Buna Suzie,
    Sa stii ca un copywriter bun le are si cu measjul,vrajeala si captarea atentiei vizitatorului, si ar trebui sa le aibe si cu optimizarea textului. Nu crezi?
    macar din orgoliul lui de copywriter.
    Si-ar creste si lozul incasta, nu-i asa. ca pan la urma esti copywrietr in primul rand fiindca esti capabila de asa ceva si in radul numarul doi pentru bani (desi ar trebui pe doi sa fie pasiunea, si pe trei banii).

Bafta!
    Dupa nume pari simpatica si mai ales sexy, dupa text nu pari copywriter; da nu te lua dupa mine, sunt un amator, membru nou pe forum, care se baga prea mult in seama.

soozie este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th January 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    40
    Posturi
    18
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Michael Vezi Post
    Dupa nume pari simpatica si mai ales sexy, dupa text nu pari copywriter; da nu te lua dupa mine, sunt un amator, membru nou pe forum, care se baga prea mult in seama.
    MY GOD! Ce bine trebuie sa fie sa citesti atat de multe printre randuri! Doza de sex appeal, ocupatia, s(h)armul autorului! Michael, it's official, you rule. Evident ca sunt sexy, dar sunt si copywriter, cu acte in regula. Apropo, ouch.

Multumesc de feedback pe tema textului, promit ca o sa-mi asezonez scriitura pe viitor. Dar cu tot cu vrajeala si intepaturi, PATRU, stai jos.

soozie este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th January 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    40
    Posturi
    18
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Michael Vezi Post
    Buna Suzie,
    Sa stii ca un copywriter bun le are si cu measjul,vrajeala si captarea atentiei vizitatorului, si ar trebui sa le aibe si cu optimizarea textului. Nu crezi?
    macar din orgoliul lui de copywriter.
    Da, am uitat sa comentez la asta. La noi in firma, copywritingul si SEO sunt departamente diferite. Un om de SEO bun, in viziunea mea, e ala care stie ce trebuie sa faca si ce trebuie sa ceara de la mine, copywriterul. Evident ca eu scriu texte excelente dpdv SEO, adica intrunind criteriile pe care mi le cere the SEO guy. Asta nu inseamna ca sunt buna la SEO, ci tot la copy. Ca sa fiu buna la SEO ar insemna sa stiu in ce directoare sa inregistrez nu stiu ce, ce descrieri sa pun nu stiu unde, ce cuvinte cheie cauta nu stiu cine si alte non sensuri de genul asta. Deci sa nu confundam lucrurile. Treaba mea e sa fac din Kkt - bici. Treaba SEO e sa furnizeze kktul.

Te-am pupat.

zzzttt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    3rd February 2007
    Locaţie
    Targu-Mures
    Vârstă
    49
    Posturi
    239
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de soozie Vezi Post
    ... Treaba mea e sa fac din Kkt - bici. Treaba SEO e sa furnizeze kktul...
    Pardon! Treaba SEO e sa furnizeze biciul!

mike_ppc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    50
    Posturi
    839
    Putere Rep
    37

Implicit

Bine ca ai venit si bine ca ne urasti !
    Cum partea de text nu e punctul meu forte, ma rezum la a constata ca regula se verifica inca o data: posturile de prezentare ale fetelor sunt mult mai "populate" !

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. salut la toti forumisti de pe seopedia
    De eduardalex în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 2nd March 2009, 13:21
  2. link/banner exchange -> pt toti webmasterii
    De delpi în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 22nd March 2008, 18:46
  3. SEO pentru toti
    De Seo_clean în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 5