salut sunt cosmina, am dat de voi cautand paypal pe gugal. acum stau p-aici poate ma aj careva, ca nu-mi iese. poate i'll join the Comunitatea forumului for good, vedem vbim ne prietenim
Versiune printabilă
salut sunt cosmina, am dat de voi cautand paypal pe gugal. acum stau p-aici poate ma aj careva, ca nu-mi iese. poate i'll join the Comunitatea forumului for good, vedem vbim ne prietenim
bine ai venit , citeste regulile , caci sunt destul de stricte , le stiu pe pielea mea :D Ce pot zice , bafta la posting :D
Bine ai venit.
Dar romana, romana.. e greu cu romana, nu ?
;) pai mii de scuze, am nimerit de pe gugal si am dat si eu -logic- am postat acolo, ca pe usual forums. acum daca tb sa maprezint, na o fac. nu pun poza si dimensiuni.
m-am spart azi eptelefoane la BRD sa aflu cu paypal: habarnaveau, eu intreab, eineam. la frauda, la multicash la orice etc. nema raspuns. pana la urma una la vocalis s-a milostivit: mda, paypal. hm. nu merge cu visa, tbe mastercard. gmgmgmhgh.
romanian is kind of difficult, dont u think?:)
numai bine. ma bucur sa vaz oameni prietenosi
Bine ai venit, Cosmina.
Sper ca vei rezolva din problemele tale citind pe forum, dar sa stii ca treaba cu "romana" e un pic mai mult decat o gluma.
Sunt alte voci mult mai indreptatite sa iti explice exact cum sta treaba, dar ca idee generala, cand te alaturi unei comunitati trebuie sa ii respecti regulile. Asa ca, fara urma de ironie, te sfatuiesc sa citesti despre regulamentul si regulile de pe acest forum, altfel risti ca bunele tale intentii sa se transforme in gesturi penalizate.
Apropo, cred ca (aproape) toti ar fi interesati sa stie de unde esti, cu ce te ocupi, etc.
Bine ai venit Cosmina
Stii cum e...cum tratezi...asa esti tratat...era o zicala batraneasca.
Hai sa ne intelegem. :)
Forumul si comunitatea iti ofera informatiile de care ai nevoie.
incearca o simpla cautare paypal pe forum.. gasesti explicatii
ai em nat gud at inglis , bat ai andarstand :">Citat:
Postat în original de drcosmina
Bine ai venit :))
Putin respect pentru limba romana se poate?
Stiu ca au mentionat toti dar nu ma pot abtine sa nu remarc si eu.
Daca o sa citesti putin pe forum o sa observi ca asta nu este un forum de duzina ca multe altele pe net unde sunt toti "smecherii" de pe net cu limbaj de mirc.
Stii tu, prima impresie conteaza.
da. f bine. mi-a palcut regulamentul:
Membri care au sub 50 de posturi nu pot avea semnaturi (deloc).
apoi:
Deasemenea, va rugam fiti foarte atenti si la corectitudinea gramaticala a post-urilor dvs. Corectati-va greselile gasite (revazand inca odata post-ul, inainte de a-l trimite pentru publicare). Mai bine 10 cuvinte scrise corect, decat sa fie apoi 5 post-uri ale altor membri, care incearca sa descifreze ce ati scris.
:clap: daca imi aduc aportul la regulament sper ca intelegem ca sunt f deschisa catre aceasta comunitate virtuala. Asadar: membrii ar trebui scris cu 2 i.
As dori cu toata seriozitatea sa intreb daca nu cumva sunt singura pusa sa citesc regulamentul, caci daca ar fi fost citit de voi banui ca nu ati fi lasat sa se strecoare asa ceva. Nu intreb cu vreo urma de ironie.
Ma ocup cu medicina si ma numesc cosmina. va ajut si cu diverse conexiuni in lujmea medicala sau sfaturi sau ce e nevoie, dar rog fara mistocareli ca am mai fumat pana ala varsta asta.
Super.
BTW, daca e vreo regula sa postez aici, de ce nu imi intra vreo fereastra sa ma redirectioneze aici cand vreau sa postez primul subiect?
Voi mai intra, imi place foarte tare deja de voi, sigur ne vom intelege de minune
De asemenea as dorti sa atrag atentia (spre o mai buna informare dezv a comunitatii virtuale) ca Locatie in limba romana pe care o doriti utilizata cu atata ardoare...inseamna chirie. cuvantul 'locatie' are o arie semantica separata de 'loc'.
Asadar ce trec la locatie?
Desigur-imi veti spune-ai mai intrat pe forumuri, stii cum e pe net-locatie se refera la loc, oras, etc (din Location -eng- care inseamna fara dar si poate 'pozitie, loc, situare'- in rom. nu se aplica).
Da stiu cum e pe net: dar daca ma englezesc utilizand cuvantul locatie cu alt sens decat cel din DEX, de ce sa nu ma scap cu cuv. eng...?
daca 'stiu cume pe net', de ce sa nu utilizez 'gugal' etc.
certo insa: NU am scris gugal cu vreo intentie, scuze. asa scriu de obicei. ok ok, nu o sa mai intample..
Mult mai vorbesti. Oricum, pana una alta, bine ai venit!
Prima impresie conteaza. Stiu extrem de bine cum se inchide pe sine o comunitate virtuala. Dar sa utilizam macar membri si membrii cu putin respect pt limba romana. , cum zice Nic.
De apreciat combativitatea ta, mai ales ca in unele lucruri ai dreptate (totusi a 2-a folosire a cuvantului "membri" e corecta - parerea mea!).
Totusi, ca idee generala: inainte sa arunci cu piatra, uita-te un pic la propriile exprimari (parca era ceva din Biblie, nu?). Sigur, greselile tale sunt probabil din cauza grabei, dar e vorba de respectul pe care ni-l datoram unii altora.
Culmea este ca ai incalcat tocmai paragraful pe care l-ai citat. Stiu, sunt rau...
plus ca am mai primit si un reply (un raspuns, fie) din partea unui mod pe threadul de interes (multumesc de raspuns) cam asa:
nu stiu daca esti fata sau nu, dar... where did you get that from??!
asadar lol.
daca membrul are peste 50 posturi (asa scrie in regulament, referitor al altceva..) paote avea si voie la nitica eng?
si: p-aia cu Locatie care nu inseamna loc in rom ci:
LOCÁŢIE, locaţii, s.f. 1. Închiriere. ♦ Chirie plătită pentru anumite lucruri luate în folosinţă temporară. ♢ Taxă de locaţie = taxă care se plăteşte drept sancţiune în caz de depăşire a termenului de încărcare sau de descărcare a vagoanelor de cale ferată sau a autovehiculelor. 2. (Jur.) Contract prin care una dintre părţi se obligă să procure şi să asigure celeilalte părţi folosinţa unui lucru pentru un timp determinat în schimbul unei sume de bani. [Var.: locaţiúne s.f.] – Din fr. location, lat. locatio, -onis.
htt p://dexonline.ro/search.php?cuv=locatie
ce sa scriu deci la Locatie? :smile:
uf cate as mai putea sa va invat dar ceva imi spune ca o sa ma banati cu bucuria frustrarii razbunate...
si altceva: poate ca sunt eu queen of typo, (regina greselilor de butonare- n.tr), dar asta NU inseamna lipsa de respect.
en plus, comunitatile phpBB nu cred ca au bagat n-ai voie link la <unspe posturi, semnatura la 20 etc, caci daca era faceau un mod de uploadat la forum si gata. nu cred csa fie, poate tocmai pt ca: un forume ste o comunit virt care cel mai bine se autoregleaza?
a plus!
You are bad.
Nu cred ca e nevoie sa intorci "mistocarelile" fumate de tine.
Stiu ca dexonline ne invata gramatica si limba romana, dar totusi sint niste diferente intre chiria pe care o vezi tu si locatia (ca loc) pe care o folosim noi.
Roata nu am inventat-o noi si nici cei de pe dexonline.
Noi nu am cerut decat un limbaj comun de vorbire. Daca poti, bine...daca nu..la fel de bine.
In cazul in care te-ai simtit "atacata" de atitudinea si posturile la adresa ta, ar trebui sa tii minte si cont de un lucru: tu esti nou venita aici, cei care deja sint aici stiu regulile. Tu abia incepi sa le inveti.
Si uite asa dintr-un topic de "prezentare?!?!" si bun venit, am ajuns la "cutite" verbale si rectificari gramaticale.
Forumul, din pacate e despre SEO.
Scoala si-o face fiecare acasa sau la scoala.
Asa ca, eu zic sa va linistiti, iar tu Cosmina incearca sa nu te legi de tot felul de lucruri..ca sa ai ultimul cuvant. Sintem aici sa invatam si sa discutam lucruri, nu sa ne infingem cutite verbale.
Spor.:rockon:
Membri se scrie cu un singur "i".
Locatie are la baza substrantivul de declinarea a treia locatio din latina care inseamna la baza drept de folosinta si care, extins, se aplica foarte bine unui forum sau site web.
Bine ai venit si cum au spus cei dinaintea mea... mai usor cu replicile acide.
NU
da
urat (e urat sa spui cuiva 'mai usor cu'. adica asa, nu stiu cum sa zic, mai amenintator-agresiv)
nu stiu krumel, uite vezi poate eu zbor de aici, dar paote un chaos din aista invata si el cum articuleaza membrul la plural (chaos, te rog invata sa articulezi membrul la plural). Stiu ca este despre SEO, un mod mi-a rec sa ma prezint.. m-am executat. no amu as u all see nu fac flaming trolling spamuri etc... ci doar raspund pe topicul despre 'eu'. care este despre mine, nu despre SEo. si in mare sunt total de acord cu postul tau. o sa-l puneti pe chaos moderator? ca il vad foarte ambitios.
cert e ca nu ma apuc sa scriu 400 € la locatie ca sunt banata dar cam atat dau eu chirie (locatie). dar desigur n-ar fi decat unul din multele exemple de adevarat nu inseamna si corect..
krumel nu m-am suparat. si ma refeream la alte mistouri, de care n-am pomenit si nu pomenesc aici. asadar omfg nu m-am suparat. nici macar 'desinenta a 3a' nu m-a atins
si cu toata seninatatea afirm ca nu am venit sa stau, si cat stau rezulta ca ma simt bine. so im enjoying. ce cutite... neh. sa ne simtim bine
un i :)))
si aveti o parere asa, in genreal buna despre voi, banui....
Multumim.
Modificat.