Vă salut,
mă numesc Ovi Olaru. Sunt blogger din 2011. Primul meu blog l-am facut pe blogspot, dupa care am luat domeniu si hosting de la o firma din Romania. Am dat nastere blogului personal - oviolaru.ro , pe care scriu cu mult trag tot ce-mi trece prin minte. M-am ocupat si de hitmusic.ro ceva timp, dupa care l-am vandut celor de la Music Channel. Am continuat cu un site de muzica populara, proiect la care am renuntat. Am facut radiogorj.ro , post de radio online de care nu prea mai am timp. A urmat peblog.info , stirileonline.net , ziaruldegorj.ro , marketup.net si xtenso.ro , viitoarea mea firma de web design, gazduire web, seo si publicitate online. Site-ul peblog.info l-am vandut celor de la ProDigitalMedia, iar stirileonline.net l-am vandut celor de la SEOMonitor. In ultima vreme principala mea ocupatie a fost blogul personal. Urmeaza sa ma ocup si de alte servicii. De-a lungul activitatilor mele in online am mai si gresit. Imi cer scuze persoanelor ce am reusit sa le supar in cei 3 ani de activitate online. De un an traiesc din blog. Sunt pasionat de programare web si jurnalism.Vreau sa lucrez in online!